tiistai 23. joulukuuta 2014

Joulujuhlia

Viikko sitten tiistaina oli oikein kunnon joulujuhlapäivä, kun ensin päivällä mentiin toimiston perinteiselle joululounaalle, ja illalla oli vuorossa meidän asuinkompleksin jouluillallinen. Mikäs siinä, kyllä hyvä ruoka aina kelpaa!

Toimiston joululounaalla pelataan joka vuosi White Elephant -peliä, josta kerroin enemmän muutama vuosi sitten. Mun mielestä kyseinen peli on ihan hulvattoman hauska tapa vaihtaa pikkupaketteja, etenkin tänä vuonna kun sain mielestäni ylivoimaisesti kisan parhaan paketin. Sen jälkeen kun työkaveri julmasti varasti hetki sitten paketista avaamani pöllökuvioiset käsipyyhkeet, päädyin nimittäin valikoimaan uuden lahjan joka piti sisällään monta pientä lahjaa! Paketin sisällöstä mun suosikki oli tämä vaaleanpunainen possu, joka on todellisuudessa jalkojen hierontarullasysteemi. Aivan mahtava!
Asuinkompleksin joulujuhlassa lykästi jälleen. Kaikki osallistujat saivat nimittäin arpalipukkeen, ja illan mittaan palkintoina jaettiin pari herkkukoria ja useampi erilainen lahjakortti. Ja minä voitin!! Nyt meillä on jopa 50 dollarin lahjakortti Cheesecake Factory -ravintolaan, jossa Ville on kerran käynyt, mutta minä en koskaan. Tiedän että sieltä saa myös ruokaa, mutta onko se väärin jos harkitsen ostavani koko rahalla juustokakkua?
Tänään olikin sitten vuoden viimeinen työpäivä ja meillä alkoi joululoma! Takaisin töihin ei tarvii mennä kuin vasta tammikuussa, ja silloin me toivottavasti palataankin työpöytien ääreen molemmat. Aion keskittyä tämän vajaan pariviikkoisen aikana puhtaasti lomailuun ja laiskotteluun, joten voi olla että blogin kolme kertaa viikko -tahti ei ihan toteudu. Mutta mistäs sitä tietää jos vaikka iskeekin hurja kirjoitusinspiraatio. Sitä odotellessa Paris Houston, Texas kuitenkin toivottaa kaikille

Oikein Hyvää Joulua!!

3 kommenttia:

Marketta kirjoitti...

Hyvää Joulua myös sinne Houstoniin!

Rauni kirjoitti...

Hyvää Joulua myös täältä Tammelan suunnalta kaikille.

Iitu kirjoitti...

Hahaa, ihana toi possu! :"D

Hyvää Joulua Rakkaat! :)