perjantai 19. joulukuuta 2014

Tulva (ja hyvä uutinen)

Ihan hullu viikko takana (kaikista käänteistä kyllä luvassa tarinointia myöhemmin)! Ja hulluna jatkui tänäänkin. Koko yön jatkunut sade oli nimittäin saanut tunnetusti ihan vähän tulvaherkät Houstonin kadut muistuttamaan lähinnä vesistöjä. Työmatkalla oli vähän jännät fiilikset, mutta selvittiin sentään turvallisesti perille.
Turvallisesti, vaan ei kuivina. Koska en valitettavasti tänään saanut kyytiä ihan ovelta ovelle, mulla oli toimistoon päästessä sekä kengät että sukat niin litimärät että hengailin koko päivän työpöydän laatikkoon tällaisia päiviä varten varastoimissani tohveleissa. Onneksi näin lähellä joululomaa - ja vielä tuommoisella kelillä - meillä on ihan kuollutta töissä, niin ei ollut juurikaan oman porukan ulkopuolisia tyyppejä todistamassa mun vähintäänkin erikoista jalkinevalintaa.
Hullu viikko kuitenkin päättyi mitä parhaimmin, sillä saatiin tänään tietää että Villen työviisumihakemus on vihdoinkin hyväksytty!!! Viimeksihän ennustelin että joulukuun puolivälissä voisi onnistua, kunhan kaikki menee siitä eteenpäin hyvin. No ei mennyt, tietenkään. Asiaa hoitaneet tunarit olivat nimittäin ilmeisesti jättäneet hakemuksesta pois yhden erittäin oleellisen paperin (joka me oltiin niille toimitettu jo silloin heinäkuussa kun työtarjous alun perin esitettiin), joten lisäselvityspyyntöhän siitä räpsähti. Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin. Ville aloittaa vihdoinkin työt tammikuun viides päivä!

5 kommenttia:

Rauni kirjoitti...

ONNEA ONNEA VILLE!
OIKEIN HYVÄÄ JOULUNAIKAA TEILLE!

Andy kirjoitti...

Kiitos! :)

Marketta kirjoitti...

Ihanaa!Aloin jo epäillä että naapurimaamme kriisit ovat kaiken takana,
mutta nyt voi viettää joulua keventynein mielin.
Hyvää joulua, ja suotuisaa uutta vuotaa!

Marketta kirjoitti...

Siis vuotta, ei niinkään vuotaa.

Andy kirjoitti...

Kiitos samoin! Pakko myöntää että tämä uutinen vaikutti meidänkin joulumieleen varsin huojentavasti. :)