tiistai 29. heinäkuuta 2014

Hyviä uutisia

Ville sai töitä!!

Armoton haku-urakka tuli vihdoinkin päätökseen, kun UT Health Science Center kiinnostui Villen hakemuksesta. Kahden todella hyvin menneen haastattelun jälkeen kuulimme iloiset uutiset ensin epävirallisesti, mutta ei haluttu liikaa julkisesti huudella ennen kuin hommasta tulisi virallista. Eilen Ville sitten kävi UT Healthin HR:ssä allekirjoittamassa vähän papereita, niin nyt kai sen voi jo sanoa: Ville sai töitä!
Töiden alkamiseen menee vielä hyvä tovi, sillä ensin miehelle pitää hakea ihan ikiomaa työviisumia. Mutta ei se mitään, nyt lomailu maistuu entistä paremmalle, kun tietää että lomalla on myös loppu.
Nyt ollaan noin puolitoista viikkoa molemmat lomalla, sen kunniaksi että Lilli tuli Suomesta kyläilemään. Vielä ei tiedetä mitä kaikkea tänä aikana tehdään, mutta yritän päivitellä edes jotain pikaisia raportteja viikon varrelta (ne kuuluisat viimeiset sanat...).

Ps. Kuvituksena onnea uudesta työpaikasta -lahjat, jotka Ville sai siltä samalta kaverilta joka oli vastuussa myös mun kisukimpusta. Ekassa mukissa on kahvin kemiallinen kaava, ja toisesta voi tarkkailla omaa kahvinkulutustaan tiedemiehelle varsin uskottavalla tavalla.

Ps2. Ville saa itse jossain vaiheessa kertoa enemmän siitä, että mitä uusi työ pitää sisällään. Minä en edes osaisi.

4 kommenttia:

Rauni kirjoitti...

JIHUU!!!
ONNEA!!
Vaikka nythän teidän Suomeen muuttamattomuus varmistui,paljon onnea kuitenkin, kun te siellä niin hyvin viihdytte. Kyllä kai me vielä joskus tulemme vierailulle ja te tulette meitä tänne katsomaan.

Andy kirjoitti...

Kiitos!!

Ja kyllä me nyt ainakin toistaiseksi vielä viihdytään, mutta ei meillä tunnetusti ole mitään erityisen varmoja pitkän tähtäimen suunnitelmia.

marketta kirjoitti...

Erinomaista, olemme kaikki iloisia, vaikka tietysti olisitte saaneet Suomeenkin tulla.
ONNEA!! Ja tapaamisiin ihan kohtapuoleen!

Andy kirjoitti...

Kiitos! Mekin odotetaan New Yorkin reissua jo innolla.