lauantai 5. heinäkuuta 2014

Vauvasuihku

Postin mukana tullut kiitoskortti muistutti etten olekaan tainnut kertoa kuinka olimme muutama viikko sitten meidän ihan ekoilla* vauvakutsuilla, elikäs baby showereilla. Villen kaksi työkaveria Ricesta saa lapsen ja meidätkin kutsuttiin mukaan bileisiin. Koska kutsu oli molemmille, olin aika luottavainen ettei paikalla ole mitään tv-sarjoista tai elokuvista tuttuja typeriä vauvaleikkejä, mutta kyllä me silti oltiin ihan aavistuksen varuillaan etukäteen. Ne tv-sarjojen ja elokuvien showerit (jotka yleensä tuntuvat olevan vain naispuolisille henkilöille tarkoitettuja) kun vaikuttaa aina niin kovin karmeilta.
Huoli oli onneksi turha ja tapahtuma vaikutti paljon enemmän vaan ihan tavallisilta kutsuilta. Mitä nyt lentokoneteema näkyi joka puolella kakusta ja lentsikkakekseistä lähtien. Sellaisina sosiaalisesti jäyhöinä suomalaisina me toivottiin että Villen labrasta olis enemmänkin tuttuja ettei tarttis puhua ventovieraille, mutta suureksi yllätykseksi minä olin se jonka ansiosta saatiin juhlien ensimmäinen sosiaalinen kontakti. Törmäsin nimittäin yhteen tyyppiin jonka tunnen omien töitteni kautta, niin oli mukava vaihtaa kuulumiset heti alkuun.
Kaikki vieraat sai somat teemanmukaiset lentsikat vielä mukaan kotiinkin.

Mun mielestä on hassua että täällä tällaisia juhlia kutsutaan showereiksi. Se johtuu ilmeisesti siitä, että juhlasankar(e)ille sataa lahjoja ihan kuin suihkussa olisi. Pakko sanoa, ettei mun mielestä selityksen kanssakaan asiassa ole mitään järkeä, mutta ei kai siinä tarvii ollakaan... Asianmukaisesti mekin tietenkin lahjapaketti mukanamme kannettiin, ja meidän pussista paljastui lahjalistalta valittu Sophie-kirahvi. Mehän ei tunnetusti vauvakamoista mitään ymmärretä, mutta se oli nettisivuilta lahjalistaa tutkiessa jäljellä olevista vaihtoehdoista söpöin, ja sitäpaitsi se on kirahvi! Eihän sen parempaa valintaperustetta olekaan.
*Huijasin, oonhan mä osallistunut jo kaksiin baby showereihin aikaisemmin. Mutta ne on molemmat järjestetty työkavereille ihan vaan meidän toimistossa ja omalla porukalla, niin ei kai niitä oikeesti lasketa?

Kuva Sophie-kirahvista lainattu täältä.

Ei kommentteja: