torstai 3. heinäkuuta 2014

Leffakesä

Aivottomat kesäleffat osuu täydellisesti mun ja Villen yhteisiin kiinnostuksenkohteisiin, jonka lisäksi arvostan tässä ilmanalassa mitä tahansa mihin liittyy ilmastoidut sisätilat (vaikka täällä aina liioitellaan ja leffateatterissa on niin kylmä, että mulla on oltava joko pitkät lahkeet tai pitkät hihat, joiden vuoksi siirtymä teatterille on aina ihan tosi tukala). Siksipä meillä olikin yhdessä vaiheessa tapana harrastaa viikottaisia sunnuntaileffoja, paitsi tietenkin futiskauden aikaan jolloin sunnuntai oli itsestään selvästi jalkapallopäivä. Viime kauden jälkeen ei olla palattu likimainkaan viikottaiseen leffatahtiin, mutta kyllä me etenkin viime aikoina ollaan varsin monta elokuvaa käyty katsomassa.

Kuten kerroin, pakkoloman aikana käytiin katsomassa sekä Draft Day että The Amazing Spider-Man 2. Sittemmin ollaan nähty myös X-Men: Days of Future Past sekä uusi Godzilla, jotka molemmat olivat erinomaisen sopivia aivottomiksi kesäleffoiksi. Ja viime viikonloppuna otettiin oikein kunnon elokuvaviikonloppu, kun ensin lauantaina lähdettiin mun ikisuosikki drive-iniin katsomaan tuplanäytöksenä How to Train Your Dragon 2 ja Maleficent, jotka valitettavasti olivat molemmat pieniä pettymyksiä, ja sunnuntaina käytiin vielä tavisleffassa katsomassa Edge of Tomorrow, joka oli kyseisen viikonlopun elokuvista paras.

Suhteellisen lähitulevaisuudessa luvassa mm. sellaista laatua kuin uusi Apinoiden planeetta -elokuva ja Teini-ikäiset mutanttininjakilpikonnat. Maltan tuskin odottaa!

Ei kommentteja: