lauantai 26. heinäkuuta 2014

Ällötysvieras

Tiesittekö että torakat osaa lentää? Me tiedettiin, mutta kyseinen fakta oli meidän maailmassa ainoastaan teoreettinen, ainakin eilisiltaan asti.

Istuttiin juuri alkaneen loman (!!) kunniaksi parvekkeella nauttimassa paria siideriä, kun havahduin siihen että joku hemmetin iso lentävä ötökkä pörrää lähettyvillä. Tämä oli jo itsessään melko vastenmielistä, mutta ihan todella ällöttäväksi juttu muuttui siinä vaiheessa kun tajuttiin että se on torakka!

Kutsumaton tyyppi tajusi lopulta että kuulemansa ääni ei ollutkaan varsinaisesti ilosta kiljahtelua (kröhöm), ja pakeni paikalta sopivasti sillä välin kun Ville oli hakemassa jotain kättä pitempää tappoasetta. Tosi ällö kuokkavieras, joka yritti tunkea ihan iholle asti. Se käväisi jopa istumassa pikaisesti Villen polvella (hyi yök!). Voin muuten kertoa että jos olis ollut mun polvi, en olisi enää koskaan astunut jalallani meidän parvekkeelle. Tai ulos ylipäänsä...

Ps. Ei olla muuten nähty yhtä ainoaa torakkaa meidän nykyisessä asunnossa sisällä koko sinä aikana kun on tässä asuttu. Aika mahtavaa, verrattuna siihen että edellisessä kämpässä niihin kuitenkin törmäili suhteellisen säännöllisin väliajoin.

Ei kommentteja: