sunnuntai 3. elokuuta 2014

Aktiiviloma

Me ollaan Lillin kanssa ehditty vaikka mitä, päivät ovat olleet pitkiä ja niin täynnä ohjelmaa että kaikki suunnitellut pikaraportitkin ovat jääneet. Eikä asiaa auta se, että me ollaan Lillin kanssa molemmat riehuttu minun kamera kaulassa, niin kuvia on yhteensä viikon varrelta noin tuhat... Mutta otetaan tällainen pikakertaus nyt ensin, ja laittelen kuvia sit vielä erikseen kunhan olen saanut käytyä niitä vähän läpi.

Tiistai: Armotonta shoppailua. Lilli osti neljät kengät, minä ja Ville vaan yhdet kumpikin.
Keskiviikko: Mentiin Brazos Bend State Parkiin katsomaan alligaattoreita. Illalla lähdettiin vielä downtowniin tutustumaan Houstonin omaan lepakkoyhdyskuntaan. Oli muuten paljon parempi kokemus ja kivammat lepakot kuin aikanaan Austinissa!
Torstai: Kierrettiin monta tuntia Houstonin Luonnontieteellisessä Museossa. Sen jälkeen Lilli sai Ricen tutustumiskierroksen jonka päätteeksi mentiin minun työkavereiden kanssa kampuspubiin kaljalle.
Perjantai: Seikkailtiin koko päivä Galvestonissa. Käytiin akvaariossa, vanhassa keskustassa, Texasin osavaltion vanhimmassa yhä toiminnassa olevassa kirjastossa, sekä "piispan palatsissa".
Lauantai: Lähdettiin päiväretkelle San Antonioon ja pysähdyttiin matkalla Natural Bridge Cavernsin tippukiviluolille. San Antoniossa käytiin Alamossa, kierreltiin La Villitan käsityöläismyymälöissä ja käveltiin ympäri Riverwalkia.
Sunnuntai: Aktiivisen viikon päätteeksi ei olla tehty tänään oikeastaan yhtään mitään. Tai no, käytiin me pikaisesti Gallerian ostoskeskuksessa ja sen jälkeen uima-altaalla, mutta muuten ei olla tehty yhtään mitään. Paitsi pesty pyykkiä. Ja kohta ajateltiin lähteä drive-iniin katsomaan elokuvaa. Eli palataan niihin loppuihin kuviin sitten myöhemmin.

Viimeinen kuva Lillin ottama.

Ei kommentteja: