sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Kauden päätös

Texansien kausi päättyi tänään, kun pojat pelasivat viimeisen pelin Jacksonville Jaguarseja vastaan. Epätasainen kausi ei hyvästä loppukiristä huolimatta riittänyt playoffeihin asti, vaikka Jaguarsit kaatuivatkin 23 – 17. Sen lisäksi myös kahden muun pelin olisi pitänyt päättyä meille suotuisasti, ja valitettavasti vain toinen niistä meni kuten haluttiin. Eli ei playoffeja tänä vuonna, mutta katastrofaalisen viime kauden jälkeen on syytä olla tyytyväinen positiivisesta, 9-7 tulokseen päättyvästä vuodesta.
Koska meillä ei tosiaan ole niitä kausikortteja, päätettiin käyttää tilaisuus hyödyksi ja satsata viimeiseen peliin oikein kunnolla. Normaalisti meidän vaihtelevatkin paikat on aina ylimmästä ja halvimmasta osasta katsomoa, mutta tällä kertaa päätettiin siirtyä lähemmäs kenttää. Kerrankos sitä, etenkin kun meiltä jäi tänä vuonna pari kotipeliä välistä. Ajateltiin sitten että käytetään kolmen pelin lippurahat yhteen luksussunnuntaihin!
Ja hitsi miten lähellä meidän paikat oli! Ihan keskikentän tuntumaan ei sentään raaskittu satsata, mutta näki sitä tästäkin melkoisen hyvin. Ja mikä parasta, molemmat Texansien touchdownit tehtiin tähän meidän edessä olevaan päätyyn!
Saas nähdä miten käy ensi kaudella. Jalkapallorakkaus ei osoita minkäänlaisia laantumisen merkkejä, pikemminkin päinvastoin, joten ostaisin mieluusti uudet kausiliput jos sellaiset vaan on tarjolla. Mutta voi olla ettei ole, kun niihin on mun käsittääkseni nykyisellään melkoiset jonot. Vieläkin välillä kaduttaa ettei viime kesänä riskillä uusittu meidän lippuja, mutta tilanne oli liian epävarma. Vaan eiköhän me peleissä käydä joka tapauksessa, ilman kausilippuja sit vaan kerrytetään niitä näkökulmia aina vaan lisää.
Andre halusi taas peliselfien.

2 kommenttia:

Marketta kirjoitti...

Ferdinand lähettää terkkuja Andrelle.

Andy kirjoitti...

Kiitos paljon ja terveiset takaisin! :)