tiistai 16. joulukuuta 2014

Pitkä matka illalliselle

Meidän ensin Austiniin ja sittemmin aina Californiaan asti muuttaneista itävaltalaisista kavereista toinen valmistui viime viikonloppuna, joten me suunnattiin Austiniin valmistujaisillalliselle. Tämä oli ilmeisesti monien mielestä aivan käsittämätöntä, niin monesti meille kommentoitiin kuinka uskomatonta oli että me ajettiin paikalle Houstonista asti. Itse taas olen sitä mieltä ettei vajaa kolme tuntia ole matka eikä mikään, etenkään kun ei olla nähty ihan todella pitkään aikaan.
Perinteinen hotellin ikkuna -näköalakuva

Niinpä me ajeltiin lauantaina iltapäivällä Austiniin, josta tultiin jo heti sunnuntaiaamuna takaisin. Yritin puolustella kaikille meitä hulluina pitäneille että Austinissa yöpyminen teki hommasta ihan täysijärkistä, kun ei kuitenkaan heti silloin yöllä ajettu takaisin, mutta en ole ollenkaan varma vakuuttuiko kukaan asiasta. Mikäs siinä, kyllä me kestetään hullujen suomalaisten maine, etenkin kun meillä oli ihan tosi hauskaa meidän superlyhyellä Austinin keikalla!

2 kommenttia:

Rauni kirjoitti...

Eihän tuo nyt sinulle ole matka eikä mikään. Eihän siitä tule lähellekään sitä, kun ajoit Leville sen 1000km
päivässä.
Amerikkahan on minun mielikuvissani autojen luvattu maa, joten miksi ne ihmettelee tuollaista ajomatkaa.
Mekin lähdettiin juhannuksena vain ajelulle ja ajettiin noin 650km ja ollaan vähän vanhempia kuin sinä ja Ville, joten kai se on sinulla geeneissä tuo ajamisesta nauttiminen.

Andy kirjoitti...

En mäkään oikein käsitä miten se niin kummallista kaikkien mielestä oli. :) Mutta joo, ajaminen on selvästi geeneissä!! :)