sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Rockets

Torstaina meni työpäivä vähän pitkäksi, olin kotona vasta suunnilleen yhdentoista aikaan illalla. Meillä oli nimittäin vuorossa vuotuinen talviretki Houston Rocketsien koripallopeliin, johon lupasin lähteä kahden muun työkaverin mukaan auttamaan.
Nää OISS:n järjestämät erilaiset retket sun muut on varsin hauskoja ja menen mukaan varsin mielelläni aina kun tilanne sen sallii. Etenkin Rocketseja menen katsomaan ihan ilolla, kun hyvistä aikeista huolimatta en koskaan muuten saa aikaiseksi. Osittain siksi että me ollaan aika laiskoja lähtemään mihinkään (paitsi jalkapalloon, tietenkin) ja osittain siksi ettei koris oikein Villeä innosta, enkä halua yksinkään mennä. Mutta kyllä tää kerta vuodessa riittää, kun ei koripallo mullekaan erityisen merkityksellistä ole, vaikka vauhdikasta ja viihdyttävää katsottavaa onkin.
Rocketseilla on menossa varsin hyvä kausi tähän mennessä, mutta valitettavasti torstaina peli oli vähän tukossa. Etenkin viimeisessä neljänneksessä tuntui siltä että pojilta katosi tähtäys kokonaan, ja missasivat mm. neljä peräkkäistä vapaaheittoa. Joten lopputuloksena oli se, että vieraileva New Orleans Pelicans vei voiton. Mutta reissu oli silti ihan menestys, kun kaikilla tuntui olevan mukavaa.

Ei kommentteja: