tiistai 2. joulukuuta 2014

Näkökulmia

Nyt kun meillä ei enää ole Texansien kausilippuja, eikä siten myöskään omia vakiopaikkoja, ostellaan me lippumme vähän mistä osasta stadionia sattuu. Siksipä ollaankin viime aikoina saatu ihan uusia näkökulmia jalkapallon live-katsomiseen.
Toissaviikolla katsottiin elämämme ensimmäistä kertaa jalkapalloa päädystä. Sama pelihän se toki oli, mutta kyllä se hieman erilaiselta näytti, kun ”kuvakulma” oli ihan erilainen kuin yleensä. Telkkarissakin kun pelit näytetään aina pitkän sivun perspektiivistä. Päätyjalkapallo päättyi muuten huonosti, kun Texansit pelasivat tähän mennessä kauden huonoimman pelinsä ja hävisivät Cincinnati Bengalseille 22 – 13.
Andre käy edelleen meidän kanssa peleissä. Ja vaatii että hänen osallistumisensa myös ikuistetaan!

Viime viikolla päästiin takaisin pitkälle sivulle, mutta oltiin tällä kertaa – edelleen ekaa kertaa ikinä – vihulaisen sivulinjan takana omien sijaan. Tähän asti meidän molemmat kausikorttipaikat, sekä ne muutamat harvinaiset yksittäin ostetut liput, ovat aina olleet Texansien sivulla.
Nämä kaksi peliä olivat siinäkin mielessä harvinaisia, että stadionin katto oli molemmilla viikoilla auki! Kelit eivät yleensä salli tätä ilottelua, mutta nyt on ollut niin huikean hieno syksy, että ollaan saatu nauttia avonaisesta katosta tosiaan kaksi kertaa peräkkäin. Viime kaudella niin ei tapahtunut esimerkiksi kertaakaan.
Vihulaisen ”puolella” oli paljon päätyä paremmat oltavat: vain viikkoa kauden surkeimman pelin jälkeen pojat nimittäin pelasivat ylivoimaisesti kauden parhaan pelinsä, ja voittivat Tennessee Titansit huikein numeroin 45 – 21.

6 kommenttia:

Rauni kirjoitti...

Hienoa, että Andrekin on pitkästä aikaa päässyt kuviin.
Toivottavasti ne Texansien "pojat"
alkavat pelata loput kauden pelinsä voitokkaasti.
Vaihtelu virkistää, noiden katsomopaikkojenkin suhteen.Nythän te voitte kokeilla mistä katsomon osasta kannattaa ne ensikauden kausiliput hommata.

Andy kirjoitti...

Voi kuule olla ettei niitä lippuja niin vaan valikoida. Niihin lippuihin on nykyään melkoinen jono, niin ei välttämättä saada niitä takaisin vielä ensi kaudellakaan. Ja jos saadaan, niin otan varmasti ihan mitä vaan tarjotaan. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Jaa´a, tuohon en tosiaan pysty ottamaan kantaa. Olen eläissäni nähnyt livenä yhden jääkiekkomatsin, mutta en yhdenyhtäkään jalkapallo-ottelua.
Mutta ottaisiko charmikas Andrè suopeasti vastaan suomalaisen myös hyvin söpön mutta hyvin pienen pikkuserkun, jos sellainen tulisi postissa hänelle kylään?

Andy kirjoitti...

Andre on kyllä varsin itsenäismielinen karhu. Jonka lisäksi kun ottaa huomioon Sisu Simpletonin ja yhdeksään (!) pikkukisuun purkautuneen kisukimpun, niin eiköhän meidän pelkästään aikuisista koostuvassa taloudessa ole toi pehmo-osasto aika maksimissa. :)

marketta kirjoitti...

Voi voi, Frederic le PETIT finnois haikailee sitten sinivalkoisessa pelipaidassaan meidän omassa pehmokokoelmassamme josko Andre tulisi moikkaamaan joku päivä.

Andy kirjoitti...

Ehkä Andre vielä joskus vierailee Suomessa! :)