keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Kootut sepustukset

Nyt kun me ollaan Villen kanssa onnistuttu tuhoamaan kaikki Disney Worldista ostetut makukahvit (Coconut creme oli huonoin, Hazelnut ja Chocolate fudge parhaita), on niistä purkeista muodostunut pienimuotoinen ongelma. Minä kun en millään raaskisi heittää niitä pois, mutta niiden jemmaaminen on sallittua vain, jos niille löytyy joku käyttötarkoitus. Osaisiko joku ehdottaa miten voisi hyödyntää kuutta pientä kivannäköistä purnukkaa jotka tuoksuu vienosti kahville?
Mistä tulikin mieleeni etten tainnut koskaan kertoa miten kävi edellisen asian kanssa johon pyysin ehdotuksia, eli mikä tuli meidän uusimman karhuherran nimeksi. Lukijakuntamme ranskalaisvahvistus Stazzy ehdotti Edwardia, joka kyllä miellytti, mutta lopulta toi aivan liian voimakkaasti mieleen Twilightin. Ja äitikullan ehdotus Aaretti oli lähinnä vaan kummallinen (anteeksi). EmmaA Seattlesta ehdotti perisuomalaista Sisua, joka me ensin sivuutettiin kansainvälisemmän vaihtoehdon toivossa, mutta se jäi mieliin kummittelemaan. Sitten eräs nimeltä mainitsematon taho (se oli Petu!) totesi, että nimeksi pitäisi tulla Lauri Karhuvaara, kun karhu näyttää samalla tavalla vähän pöljältä (taho käytti kyllä toista sanaa, mutta yritän tässä vähän kaunistella..). Joten kaiken tämän seurauksena saanko esitellä, tässä on Sisu Simpleton.
Kiitos vielä EmmaA ja nimeltä mainitsematon taho, joiden ehdotuksista muodostui nimi jossa tyylikkäästi yhdistyy suomalaisuus ja kansainvälisyys.

Kerrottakoon vielä, että olin tänään jälleen Ricen kampuksella rouvien lounaalla. Koska ystävänpäivä lähestyy, ohjelmassa oli lounaan ja seurustelun ohella myös kortin askartelua, mutta tällä kertaa minä en sellaista tehnyt.

Oikeasti kyllä tein, mutta se on salaisuus niin älkää kertoko Villelle, kun annan sen sitten ystävänpäivänä.

5 kommenttia:

EmmaA kirjoitti...

Jee, kivaa, että ehdotukseni pääsi osaksi nimeä!

Minulla olisi muuten teille kysymys, joka on mietityttänyt blogia lukiessa, ehkäpä tästä voisitte tehdä postauksenkin. Miten olette innostuneet tuosta amerikkalaisesta jalkapallosta? Seurasitteko sitä jo Suomessa vai omaksuitteko sen vasta täällä? Itse en nimittäin 7 USAn vuoden aikana ole vielä katsonut läpi yhtäkään jalkapallopeliä ja superbowlista pidän lähinnä siksi, että sen aikana on kivaa käydä kaupassa ja kuntosalilla, kun siellä ei ole ketään muita :) Lajin säännötkin ovat itselleni täyttä hepreaa.

Andy kirjoitti...

Jep. Me pyöriteltiin ensin erilaisia väännöksiä, kuten Simon, mutta lopulta Sisu vei voiton. :)

Ja eiköhän sitä voisi, vaikka Super Bowl -viikonlopun kunniaksi, kirjoitella vähän jalkapallosta jossain välissä. ;)

marketta kirjoitti...

Sisu viehättää minuakin jostain kumman syystä erityisen paljon. Mukavaa, että meidän Sisukissa on saanut kaiman, ja vieläpä sinivalkoisen kaulahuivinkin.
Amerikkalainen jalkapallo sensijaan ei viehätä, ei ollenkaan.

marketta kirjoitti...

Ups, unohtuivat nuo mainiot purkit, joiden täsmällistä kokoa ei tosin täältä käsin voi tietää. Mutta armoitettuna uusiokäyttäjänä voisin ehdottaa irtokarkkeja, manteleita, kuivattuja hedelmiä, nuppineuloja, ruuveja, matkoilla tarvittavia pieniä eriä hyödyllisiä aineita/tarvikkeita jne.Vaihtoehtoja on loppumattomiin, elleivät edelliset natsaa.

Andy kirjoitti...

Purkeilla on korkeutta noin 7 senttiä ja halkaisija on noin 5,5. Elintarvikkeiden suhteen vierastan vähän sitä, että ne tosiaan tuoksuu suht paljon (maku)kahville. Ja toinen ongelma on se, ettei niihin ole kansia. Mutta hyviä ideoita kyllä, eiköhän me jotain keksitä. :)