maanantai 29. marraskuuta 2010

Nimetön

Napattiin tänään kaupasta matkaan pari synttärikorttia tuleville päivänsankareille. Kassalle päästyämme kiva myyjä sanoi, että jos ostamme vielä kolmannen, saamme kaupanpäälle karhun. Karhun? Joo, karhun, myyjä vastasi, niitä löytyy sieltä korttihyllyjen vierestä. Kävin siis poimimassa varastoon vielä yhden kortin sekä ihan älyttömän hurmaavan jääkarhuherran raidallisessa kaulahuivissaan. Se on jo ehtinyt illan aikana ystävystyä Andren kanssa.
Meillä on kuitenkin pulma. Herra on vielä vailla nimeä. Olen jo pitkään haaveillut että Andre saisi kaverin jolle antaisimme nimeksi Arian, mutta valitettavasti tämä kaveri ei näytä sitten tippaakaan Arianilta. Jotain muuta pitää siis keksiä, olisko kellään hyviä ehdotuksia?

5 kommenttia:

EmmaA kirjoitti...

Ekaa kertaa kommentoin täällä, seurailen tiiviisti blogianne Seattlesta käsin.

Nallen kaulaliinasta tuli mieleen Suomen lipun värit ja siitä aasinsillan kautta nimiehdotus, joka olisi: SISU.

Mukavaa joulun odotusta!

Stazzy kirjoitti...

Jostain syystä se näyttää vähän Edwardilta. Ja tällä ei ole mitään tekemistä Twilightin kanssa :D

Andy kirjoitti...

EmmaA: Hurjan kiva kun kommentoit, hauska kuulla uusista lukijoista! Nimiehdotus pistetään korvan taakse, joskin olin etukäteen vähän ajatellut että amerikkalaiskarhu kaipaisi ehkä vähän kansainvälisempää nimeä. :)

Mukavia joulunaikoja myös Seattleen!

Stazzy: Hitto kun tuli heti itsellekin Twilight mieleen, vaikken minä ole lukenut yhtään kyseistä kirjaa tai nähnyt edes yhtään elokuvista. Noin muuten Edward ei ollut lainkaan huono ehdotus, pistetään harkintaan. =D

rauni kirjoitti...

Mun mielestäni sille sopisi sellainen nimi kuin AARETTI. En tiedä mistä sellainen mieleeni putkahti, mutta jostain vaan sellainen tuli. Tosin se ei ole ollenkaan kansainvälinen nimi, sellainen ikivanha Suomalainen.

Andy kirjoitti...

Ikinä kuullutkaan... Mutta me lisätään se pohdintalistaan. Pitänee varmaan jossain vaiheessa kysellä karhuherralta itseltäänkin että mikä sitä miellyttäis. ;)