sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Tunnilla pidempi viikonloppu

Mekin siirryttiin viime yönä talviaikaan, joten piti ihan keskittyä että osasi mennä tänään peliin oikealla kellonlyömällä. Sinänsä tuon missaaminen ei nyt olisi niin kauheasti haitannut, otettiin nimittäin San Diego Chargerseilta takkiin 29-23. Harmillinen takaisku, kun muutama viikko sitten kuitenkin onnistuttiin vastaavalla tavalla tiukka peli kääntämään voitoksi, ja niin olisi pitänyt tehdä tänäänkin. Valitettavasti tällä kertaa syyllinen häviöön löytyy suhteellisen selvästi valmennusjohdon puolelta, etenkin pelin ratkaisevilla loppuvaiheilla siellä tehtiin niin kummallisia ratkaisuja sen suhteen millaisilla kuvioilla palloa yritettiin liikuttaa eteenpäin, että niitä ihmetellään vielä pitkään. Mutta turha tätä nyt on jälkikäteen itkeä, pitää vaan voittaa seuraava peli, ja sitä seuraava, ja sitä seuraava. Ja en mä oikeasti ollut tosissani kun sanoin että olisi tuon voinut jättää väliinkin. Haluan nähdä kaikki pelit ja harmittaa jo valmiiksi se, että kauden viimeinen kotipeli tammikuun tokana päivänä jää väliin kun ollaan vielä joululomalla.
Sain Villeltä perjantaina yllärilahjaksi Starbucks-lahjakortin, tuli muuten tarpeeseen.

Jos tänään oli vähän ikävää, eilinen sujui kivoissa ja tuotteliaissa merkeissä. Alkuperäinen suunnitelma oli lähteä vähän seikkailemaan, kunnes tajuttiin että kyseinen seikkailu olisi Villelle huomattavasti miellyttävämpää jos se omistaisi aurinkolasit. Päätettiin sitten siirtää seikkailusuunnitelmat tulevaisuuteen ja lähteä sen sijaan toteuttamaan pitkäaikaista ajatusta uusien lasien metsästämisestä. Vanhojen aurinkolasien viskaaminen mereen siis toimi kuin toimikin tätä projektia vauhdittavana tekijänä...

Aloitettiin operaatio Galleriasta, koska sieltä löytyy saman (valtavan) katon alta useampikin alan liike. Kaikissa me piipahdettiin, mutta yksi nousi selkeäksi suosikiksi, koska niiden valikoimasta löytyi molemmille useampikin heti kiinnostava vaihtoehto. Ville ehti hoitaa oman näöntarkastuksensakin jo samana päivänä, kun taas minun aikani on huomenna. Lopullinen silmälasikehysten sovittelu ja valinta tehtäneen sitten huomenissa Villen työpäivän jälkeen, aurinkolasit on jo lähes varmasti päätetty kun heti ekat joita mies sovitti oli ihan täydelliset (sovitti se kyllä sen jälkeen vielä monet muutkin, mutta ei ne yltänyt niiden ekojen ohittajaksi).

4 kommenttia:

rauni kirjoitti...

Olipa harmillista, mutta ei aina voi voittaa, ei edes Texansit.
Se stabucksin kahvi josta tekin pidätte oli tosiaan hyvää. Mistähän täällä saisi hytä hyvää kahvia?
Niistä laseista,yleensä se ensimmäinen, tai ainakin lähes, on sellainen johon niitä kaikkia vertaa eikä useinkaan parempaa löydä.
Sama pätee usein myös jos etsii vaikka juhlavaatetta.

Andy kirjoitti...

Usein on kyllä joo just noin, että se ensimmäinen kokeiltu osoittautuu parhaaksi, mutta silmälasien kohdalla me oltiin itse asiassa molemmat poikkeuksia. Päädyttiin nimittäin hyvinkin erilaisiin ratkaisuihin kumpainenkin kuin mitä ensin tuli katseltua. Ja hyvä niin, olen valintoihimme oikein tyytyväinen. ;)

Ps. Ei saa mistään yhtä hyvää kahvia, Suomeen tarvitaan Starbucks!

marketta kirjoitti...

Tiettävästi miehillä on yleinen taipumus tarttua ensimmäiseen vaihtoehtoon, mikäli se suinkin on sopiva, ilmeisesti välttääkseen enemmän etsiskelyn vaivan. Mutta sen parempi, jos löytö oli raadinkin mielestä erinomainen. Poikenneeko muuten ollenkaan edellisistä? Entä pystyykö sinut tunnistamaan, vai onko kuosi kovasti muuttunut?

Andy kirjoitti...

Villen aurinkolasit, ne tosiaan ekaksi käteen osuneet, on suhteellisen paljon samaa tyyliä kuin vanhatkin oli. Silmälasien puolella mentiin molemmat pitkällisen valikoinnin ja harkinnan jälkeen ihan uusille urille, mutta eiköhän ne tutut naamat sieltä kehysten takaa ihan tunnistettavissa vielä ole. ;)