torstai 18. marraskuuta 2010

Lahjuksia ja hankintoja

Piipahdin tänään kampuksella lounastamassa Villen kanssa ja kävin samalla hoitamassa vähän asioita. Näiden asioiden hoitamisen jälkeen voin itsekin vähän järkyttyneenä todeta, että meidän joululahjahankinnat on noin 90 prosenttisesti valmiit. Viime viikonlopun joulumyyjäisistä saatiin niin hyvä startti projektille, että siitä on ollut helppo jatkaa tällä viikolla, kun on muutenkin ollut asiaa kaupoille. Joten nyt meillä on ylivoimaisesti suurin osa lahjoista joko hankittu tai selkein suunnitelmin työn alla, ja joulukortitkin kirjoittamista vaille valmiit. Pitäisköhän pistää paketointisavottakin pystyyn saman tien?
Mainitsin aikaisemmin että mulle kertyy aina kaikenlaisia kanta-asiakaskortteja. Ville aina vähän nauraa niille, varsinkin jos valitan kun ei meinaa lompakko enää mennä kiinni, mutta on niistä hyötyäkin. Minua esimerkiksi muistettiin jo mainitun Sephoran lisäksi useammaltakin taholta synttärien kunniaksi. Kirjakauppa Borders mm. tarjosi synttärien kunniaksi ilmaisen kahvin missä tahansa liikkeidensä yhteydessä olevassa kahvilassa (myös Starbucksilta on tulossa synttärikortti, jolla saa minkä tahansa juoman veloituksetta). Kahvin lisäksi sain kanta-asiakkaana vähän joulurahaa, eli Borders-taaloja, vapaasti käytettäväksi. Kun tämä vielä yhdistettiin 33% alennuskuponkiin joka napsahti sähköpostiin, tuli hankittua joululahjojen lisäksi vähän jotain pientä itsellekin, nimittäin Jeff Smithin Bone-sarjakuva yksissä kansissa. En ollutkaan suunnitellut sen ostoa kuin vasta noin puolitoista vuotta (eli siitä asti kun ensimmäisen kerran näin sen paikallisessa kirjakaupassa), joten nyt kun sain edullisesta hinnasta vielä huomattavasti alennusta, en voinut enää vastustaa.
Koska rakastan kirjakauppoja, löytyy lompakosta Bordersin lisäksi kanta-asiakaskortti myös Barnes & Noble -liikkeisiin ja he myös tarjosivat minulle hieman alennuksia synttärini kunniaksi. Kävimme siis viime viikonloppuna pyörähtämässä myös lähimmässä B&N:ssä, josta mukaan tarttui Uno-kortit, erikoispainoksena Painajainen ennen joulua -elokuvan teemalla. Vaikka me tykätään ihan hirmuisesti kaikenlaisista peleistä, Uno meiltä puuttui ennestään kokonaan. Vahinkoa onkin otettu takaisin tällä viikolla oikein urakalla.

Ei kommentteja: