maanantai 1. marraskuuta 2010

Lopputulos

Ketuiksihan se peli sitten meni, ei onnistuttu järjestämään yhtä koko liigan suurimmista yllätyksistä päihittämällä Coltsit kauden molemmissa keskinäisissä peleissä. Loppuluvut taululla olivat 17-30, joten ei valitettavasti oltu edes yhden suorituksen päässä. Mutta sen mä sanon että on se Coltsien pelinrakentaja Peyton Manning vaan aika uskomaton tapaus, multa ainakin löytyy melkoisesti kunnioitusta. Ja onhan niiden koko joukkue aika vakuuttava ja yleensähän suhtaudunkin kyseiseen jengiin varsin myötämielisesti ja kannustavasti. Mutta sit on ne pari päivää kauden aikana jolloin en voi sietää heistä yhtäkään, eli tietenkin silloin kun ne pelaa meitä vastaan... Vaan eiköhän tästäkin selvitä, me ainakin jaksetaan kannustaa kun ensi sunnuntaina pelataan taas.

2 kommenttia:

rauni kirjoitti...

Voi voi, ja kuinka mekin täällä pidettiin peukkuja pystyssä Texansien puolesta. Mutta aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta.
Ensikerralla sitten.

Andy kirjoitti...

Niinpä, toivottavasti saavat paketin taas kasaan seuraavaan peliin mennessä. Ehkä kompurointi johtui vain siitä, että tämä oli eka peli taukoviikon jälkeen (vaikkei se kyllä oikeasti saisi mitään vaikuttaa).. ;)