maanantai 15. marraskuuta 2010

Serengeti

Käytiin hakemassa Villen uudet aurinkolasit tänään. Nämä oli ensimmäiset joita mies liikkeessä sovitti, ja vaikka sen jälkeen kokeiluun pääsi lukuisat muutkin yksilöt, ei mitkään toiset yltänyt edes lähelle. Hitsin hyvännäköiset lasit.

7 kommenttia:

rauni kirjoitti...

Hyvän näköiset lasit, pitää vaan nyt muistaa laittaa ne kassiin uimaan(lue aaltoihin) mennessä etteivät seilaa ominpäin kohti Mexikoa.

marketta kirjoitti...

On hyvat, melkein vihertaa kun itsella on niin paljon miinusta ja kaikenlaista hajataittoa ettei millaan raski hankkia kauniita kehyksia omilla vahvuuksilla. Onko ne muuten edullisempia Teksasissa ?

Andy kirjoitti...

rauni: Tuo on vaan meillä huononäköisillä aina se valintatilanne: ottaako riski että meri varastaa lasit vai tyytyäkö siihen ettei näe mitään...

marketta: On, ne on paljon edullisempia täällä. Me ostettiin kerralla molemmille lasit, Villelle nuo aurinkolasit ja mulle vielä vähän piilolinssejä ja maksettiin summa, jolla Suomessa saatais ehkä minun lasit...

marketta kirjoitti...

Nyt vihertaa, mutta tosiaan hyva teille ! Kurkistin eilen paikalliseen, ilmeisesti tosin luksusliikkeeseen, jossa ehdotettiin kehyksistä maksettavan vaatimattomat 450 e. No way, kun linsseistä saa pulittaa saman verran ja enemmänkin.

Andy kirjoitti...

Täällä säästö on merkittävin juuri linssien kohdalla, ne eivät maksaneet likikään tuota kummankaan kohdalla, vaikka minulla on niin paljon voimakkuuksia että pitää ohentaa ja Villellä puolestaan hajataittoa. Itse asiassa molemmilla taisi linssit maksaa jopa hivenen vähemmän kuin (merkki)kehykset..

rauni kirjoitti...

Hei Marketta! Teidän pitää mennä texasiin ja ensitöiksi optikolle, niin ehditte saada edulliset lasit mukaan. Onhan siinä tietetnin toinenkin houkutin sinne menoon. Nuo kyyhkyläiset.

Andy kirjoitti...

Joo, tervetuloa vaan lasiostoksille. :)