perjantai 19. marraskuuta 2010

Kuolleiden aamunkoitto

Erehdyttiin tänään Villen kanssa laskeskelemaan koko ajan lähestyvän joululoman päiviä, ja asioita joita niiden päivien aikana pitäisi ehtiä tekemään. Tai ei meillä niitä asioita niin erityisesti ole, mutta ihmisiä joita halutaan nähdä sitäkin enemmän. Ei kyllä käryäkään miten tästäkin taas selvitään niin, että ehtis joulun kunniaksi vähän rauhoittuakin, mutta onneksi velvollisuuksien miellyttävyys sentään lohduttaa tulevassa kiireessä. Missä vaiheessa muuten ei enää ole aivan liian aikaista kysellä ihmisiltä niiden joulua ympäröivien päivien suunnitelmista ja aikatauluista?

Epätoivoisen ja turhauttavan aikataulutusyrityksen jälkeen päätettiin nollata vähän avaamalla punkkupullo ja katsomalla Zack Snyderin kohtuullisen toimiva ja viihdyttävä uudelleenlämmitys legendaarisen George Romeron samannimisestä zombileffasta, eli siis Dawn of the Dead. Itse olin nähnyt rainan kertaalleen aiemminkin ja silloin se kyllä tuntui mun mielestä vähän paremmalta kuin tällä kertaa. Voi toki olla, että idioottimainen ja jokseenkin tekopyhän oloinen sensuuri vaikutti asiaan. Vai olenko se vaan minä jonka mielestä on kyseenalaista että on ok näyttää kun esimerkiksi zombin jalkoja katkotaan moottorisahalla ja veri lentää muutenkin vähän joka välissä, mutta jos joku erehtyy sanomaan ruman sanan on se välittömästi mykistettävä, ettei teeveetä katsovat nuoret nyt vaan saa moraalittomia vaikutteita..?

2 kommenttia:

rauni kirjoitti...

Kyllä nyt jo voi kysellä ihmisten joulunajan suunnitelmia. Eri asia sitten pystyykö niihin varmasti sanomaan.
Eihän siihen enään niin kovin paljon aikaa ole.

Andy kirjoitti...

Meinaakko? Me ei nimittäin varmastikaan tiedettäis vielä mitään jos oltais ihan normaalisti Suomessa. Joulun suunnitelmat nyt tietenkin jotenkin, mutta esim. sitä edeltävästä viikosta ei olis mitään hajua.. ;)