tiistai 15. helmikuuta 2011

Kierrätetty sydän

Marketta ja Seppo muistivat meitä pienellä ystävänpäivälähetyksellä, joka saapui tänään. Paketti piti sisällään magneetin ja rintaneulan, jotka nähtyään Ville ilmoitti välittömästi varaavansa magneetin omaksi osakseen lahjasta. Sydämen muotoinen rintaneula, vaikka miehen mielestä hieno olikin, söisi kuulemma liikaa miehistä uskottavuutta. Ei siinä sitten mitään, minulle kun kyseinen koru kelpasi erinomaisen hyvin.
Rintaneula on minulle entuudestaan tuntemattoman suomalaisen Globe Hopen tuotantoa. Kyseinen designyritys valmistaa vaatteita ja asusteita kierrätysmateriaaleista, korostaen tuotteidensa ekologisuutta ja eettisyyttä. Minun uudessa rintaneulassani on esimerkiksi hyödynnetty vanhaa vetoketjua ja armeijan sarkatakkia. Hieno idea ja kiva koru, kiitos kovasti Marketta ja Seppo (magneettikin oli kiva ja pääsi jääkaapin oveen).

2 kommenttia:

marketta kirjoitti...

Oikeinpäin meni jako meidänkin mielestämme. Posti vaan viipyi matkalla aavistuksen pidempään kuin arvelin, mutta ei pahasti.Toivottavasti Ville on toipunut Valentine-toukista !

Andy kirjoitti...

Eihän tuo "myöhästynyt" kuin päivällä, niin ihan tosi hyvin onnistunut ajoitus meidän mielestä. Kiitos vielä kovasti! =D

Ps. Toukista ei onneksi tullut Villen uutta suosikkinaposteltavaa. ;)