sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Pinkkuja

Käytiin eilen Villen kanssa taulukehysostoksilla, jonka jäljiltä seinälle pääsyä odottelevat ystävänpäivänä kasattu mahdollisesti maailman söpöin palapeli ja vihdoinkin kehyksiin asti päässyt, jo ajat sitten ostettu pingviinitaulu.
Tähän asti kuningaspingviini Burgessin räpylätaide on ollut esillä vierashuoneessa työpöydän päällä nojallaan, mutta tulimme siihen tulokseen että pingviinipalapelin kanssa niistä tulee yhdessä varsin veikeä pari seinällekin laitettavaksi. Ja onhan tuo pingviinitaulu niin hieno, että se on kehyksensä ansainnut.
Sijainti on vielä harkinnassa, sekä siitä riippuen tarkempi sommittelu. Itse haluaisin ne ehkä tällä hetkellä siten, että jompikumpi on vinottain toisen vieressä ja alempana, mutta en osaa päättää kummin päin. Eiköhän tämäkin ongelma ratkea kunhan saadaan aikaiseksi ryhtyä ihan toden teolla mallailemaan...
Ps. Villen kadonnut sukka löytyi viikattujen vaatteiden välistä. En siis ollutkaan hukannut sitä, minä vaan piilotin sen.

5 kommenttia:

rauni kirjoitti...

Hienot taulut, laitat ne sitten mitenpäin vain seinälle.
Useimmiten tavarat eivät ole hukassa, ne on vain niin hyvin talletettu etteivät ihan heti löydy(jos ollenkaan).

Andy kirjoitti...

Niinhän se on, onneksi sukka kuitenkin ryömi esiin piilostaan. :)

Iitu kirjoitti...

OIIIIII PINKKU PALAPELII!!!!!!! SÖPÖÖÖÖÖÖÖ!!!!<3<3<3<3<3<3<3<3 Täällä kuumeessa kotona olis kiva katella pinkkiini kuvaa mut sellasta ei ole nyt mut onneks teidän blogissa on! PINKKU palapeli :D:DDD::DD

Andy kirjoitti...

Haha, mä jotenkin arvelinkin että sä saattaisit pitää tuosta kuvasta.. :)

Kurjaa että oot kipeä, parane pian! *hali*

Iitu kirjoitti...

Kiitos kiitos:) Halit sinnekki:D