perjantai 18. helmikuuta 2011

Kevään ihanuus

Siedettyämme pari viikkoa yöpakkasia ja päiväsaikaan hädin tuskin plussan puolelle kiivenneitä lämpötiloja, haluamme mitä suurimmalla ilolla ilmoittaa, että kevät on vihdoinkin saapunut Houstoniin. Koko tämän viikon olemme saaneet nautiskella reilusta paristakymmenestä asteesta, eikä elohopea laske edes öisin alle kympin. On tätä jo odotettukin. Riemuitsisin vielä lisää, mutten halua liikaa katkeroittaa niitä, jotka Suomessa sinnittelevät käsittääkseni noin neljänkymmenen asteen verran viileämmissä oloissa. Tsemppiä kaverit, kyllä se siitä.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kevättä tässä totta tosiaan odotellaan! Aamuteetä tässä nautiskelen, kello on kohta kahdeksan ja mittari näyttää 27 astetta pakkasta... Pikkuhiljaa alkaa mokoma kyllästyttämään. Ensi viikolla on lapsilla hiihtoloma. Onneksi aurinko lämmittää jo jonkun verran päiväsaikaan, joten ei tarvitse ihan neljän seinän sisällä kärvistellä.

Terv. Sanna

Andy kirjoitti...

On nuo kyllä hurjia lukemia, itse kun en tuosta kylmästä tosiaan niin välitä. Hauskaa hiihtolomaa, toivottavasti säät suosii! =D

marketta kirjoitti...

Juu, kaikki 3 poikaa lähtivät isänsä kanssa hiihtoloman viettoon Iisalmen mummilaan, jossa pakkanen paukkuu ainakin alkuviikon ajan parinkymmenen asteen tietämissä. Luvassa lienee villasukkahiihtoa sisätiloissa. S. tosin nautiskelee Espanjan lämmöstä, ja itsekin suunnistan sinne kohtapuoleen, mutta valitettavasti vain viikoksi.

Andy kirjoitti...

Pitäkää hauskaa Espanjassa, siellä lienee tosiaan myös hieman lämpimämpää kuin Suomessa.. ;)