maanantai 21. helmikuuta 2011

Viimeisin kuokkavieras

Ihanan rentouttavan viikonlopun jälkeen olin lähes valmis kohtaamaan aina yhtä epämiellyttävän maanantain. Virkistyneestä fiiliksestä oli hyötyä kun maanantain lisäksi jouduin taistelemaan viimeisimmän kuokkavieraan kanssa. Kuokkavieraan, jolla oli ihan hirmuisen kauniit siniset silmät.
Tämä oli harvinaisen hölmö yksilö, joka kieltäytyi aivan täysin minkäänlaisesta yhteistyöstä. Minä tein ikkunaverkkoa raottamalla sopivan kolon oikeaan alakulmaan, niin tämä tyyppi halusi ehdottomasti hengailla joko ylälaidan koloissa tai sitten alakulmassa vasemmalla puolella.
Olisin antanut olla, mutta toisin kuin kaikki aikaisemmat kyläilijät, tämä häntäheikki ei suostunut ymmärtämään että vierashuone on vieraita varten, vaan yritti asettua pitämään majaa meidän makuuhuoneeseen. Siihen vedin rajan, joten ennätyksellisen pitkän taistelun jälkeen sain tyypin heivattua pihalle. Seuraaville pyrkijöille tiedoksi, se on se viereinen ikkuna sitten ensi kerralla, jooko.

2 kommenttia:

rauni kirjoitti...

Olipa harvinaisen söpö yksilö, sinisilmineen. Mistä ihmeestä ne sinne oikein pääsee.
Ne ovat taas vilkastuneet, kn teillä on siellä niin lämmintä, kyllä siitäkin ilosta on meidän mielestä jotain harmia hyväksyttävä.
Sinun pitänee hankkia niihin verkkoihin vetoketjuilla varustetut kulmat, jotta ne saa paremmin häädettyä ulos, jossa niiden oikea paikka kuitenkin on.

Andy kirjoitti...

Haha, ei ne oo sellaisia verkkoja.. ;)

Mutta kai ne tunkee sisään ikkunankulmista, jotka on täällä aika olemattomasti tiivistetyt. Tai sit mahdollisesti ulko-ovesta, mutta nää isommat kaverit löytyy aina ikkunoista niin siksi en oikein usko. Enemmän mua kiinnostaa se, että miksi ne oikein haluaa meille...