perjantai 4. helmikuuta 2011

Vapaapäivä

Ei sitten tullutkaan sitä lunta eikä valkoista maata. Sen sijaan jäätävää tihkua ja liukkaita kelejä saatiin varoitusten mukaisesti. Yliopiston ollessa suljettu me kuitenkin nukuttiin aamulla pahimman ohi ja sängystä noustessa keli näytti jo mitä parhaimmalta. Päivä on kuitenkin vietetty pääasiassa sisällä, kun tuntuu että ulkona liikkuminen olisi ikävästi todistanut, että töihinkin olisi ollut muka mahdollista mennä. Vähän tuli tehtyä kuitenkin paperihommia kotoa käsin ja huomenna täytyy pikaisesti käväistä labran puolella, kun kokeet on parhaillaan kesken. Enimmäkseen on kyllä tarkoitus vaan nautiskella tavanomaista pitemmästä viikonlopusta. Ties vaikka vähän ulkoiltaisiinkin, New Yorkin reissun ansiosta kun mukana on rutkasti lämpimiä talvivaatteitakin.

2 kommenttia:

marketta kirjoitti...

Miksi ei Suomessa laiteta yliopistoja kiinni kun sataa lunta? Työpaikoista nyt puhumattakaan, mutta ehkä te tuotte tullessanne tännekinpäin uusia vaikutteita.
Löytyisikö muuten markkinarakoa, jos alkaisitte viedä suomalaisia lumilinkoja Texasiin?

Ville kirjoitti...

marketta: Ei taida lumilingoille juuri olla markkinoita, mutta ehkäpä kunnon soralle voisi ollakin. Nämä kun yrittää hoitaa liukkaita jalkakäytäviä Galvestonin hiekalla. Sitä hienoa santaa kulkee sitten kenkien mukana mukavasti sisälle kokolattiamaton uumeniin...