perjantai 26. joulukuuta 2014

Joulu 2014

Meillä on meneillään ihan ykkösluokan nörttijoulu. Otin nimittäin meidän toimiston Wii-pelikonsolin loman ajaksi lainaan ja meillä on ollut melkoisia Super Mario -taisteluja täällä. Siinä sivussa on myös syöty hyvin, herkuteltu ihan liiallisella määrällä suklaata, ja avattu hurjan iso pino paketteja. Vaikka mieluusti oltais tultu jouluksi Suomeen, kyllä tää menee ihan mukavasti näinkin.
Eilen illalla lähdettiin kinkunsulattelukävelylle (vaikkei meillä kinkkua ollutkaan) katselemaan naapuruston jouluvaloja. Osa on ihan tosi hienoja, osa ihan tosi karmeita, ja aika monet ihan ylettömän suureellisia. Meidän omat parvekevalot on luonnollisesti jouluvalojen parhaimmistoa, tyylikkäät ja hillityt.

6 kommenttia:

Marketta kirjoitti...

Kauniita jouluvaloja löytyy siltäkin puolen rapakkoa, erityisesti tietenkin teidän parvekkeella.. Itse olen yhä lapsenomaisesti kiintynyt värivaloihin (sininen, punainen, keltainen, vihreä jne.) jotka kiinnitetään sitkeästi joka joulu jonnekin - tänä vuonna omin käsin solmimaani havuköynnökseen joka koristaa kivikellarin päätyä. Rikkana rokassa vielä merikaupungin tunnukset eli usko-toivo-rakkaus -valot.

Andy kirjoitti...

Meille ei kummallekaan oikein noi värilliset jouluvalot iske. Meidän valojen kuuluu olla värittömät. Ja mielellään vielä tuollaiset "lämpimät", ne kylmän kirkkaat leditkään ei isomman miellytä. :)

Marketta kirjoitti...

Tuon kyllä uskon. Oma kiintymykseni värivaloihin kun on herättänyt useallakin taholla jonkinverran hämmästystä, mutta niistä en luovu !

Andy kirjoitti...

Siksipä onkin hyvä että jokainen saa valot oman maun mukaan. :)

Rauni kirjoitti...

Minä pidän niistä kylmän valkoisista tuossa meidän terassin kattoon ripusteussa "tähtitaivaassani" ,ne kun ovat pakkastaivaan tähtiä, lisäksi ripustin sinne tänävuonna vaaleankeltaisen pallon, joten nyt taivaalla killuu myös kuu.
Teidän valot vievät noista kuvien valoista voiton.
Kyllähän jouluna saa olla väriäkin, itse poltan pihalla joulun aikaan paljon punaisia kynttiöitä, tänävuonna jäi vähemmälle, kun oltiin poissa. Loppiasiena poltetaan kaikki loput kynttilät ja ulkotulet (jotka piti ottaa Rukalle uudeksi vuodeksi, mutta unohtuivat varaston hyllylle).

Andy kirjoitti...

Minä tykkään lämpimän sävyisistä varmaan eniten siksi, kun ne on lähinnä oikean tulen/kynttilän sävyä. Mutta tosiaan, jokaiselle makunsa mukaan. :)