sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Jalkkista

Me vietettiin itsenäisyyspäivää urheilullisissa merkeissä. Sain kuin sainkin nimittäin sen IEW:n aikana perutun jalkapalloturnauksen siirrettyä toiseen päivään, eli eiliseen. Valitettavasti huonot kelit johtivat jälleen ulkokenttien sulkemiseen, mutta tällä kertaa pystyivät tarjoamaan mun käyttöön vapaana ollutta sisäsalia, jonka otin kiitollisena vastaan.
Osanotto oli alhainen, mikä oli varsin ymmärrettävää kun aika lyhyellä varotusajalla pelattiin, mutta pienellä improvisoinnilla homma hoitui ihan hyvin. Päädyttiin normaalin neljän joukkueen turnauksen sijaan jakamaan porukka kahteen joukkueeseen, jotka pelasivat vaan yhden täyden tunnin mittaisen matsin. Ja oikeastaan sisätiloissa pienempi pelaajamäärä oli vaan hyvä juttu, kun ei yhtä isoilla joukkueilla uskaltaisi pelatakaan (ja vaihtomiehiä tarvitaan aina!).
Lopulta mestaruudesta kamppailivat siis ainoastaan Euroopan ja Afrikan joukkueet (Ville pelasi Euroopan riveissä, kuten joka vuosi). Tiukka peli päättyi 11 – 10, Afrikan yltäessä tiukkaan voittoon. Tästä hyvästä Afrikka saa mestaruudesta kertovan laatan meidän hienoon turnajaispokaaliin, ja voittoisan joukkueen pelaajat saivat myös pienet henkilökohtaiset palkinnot.
Pakko vielä lopuksi sanoa että sisäjalkapallo on kyllä noin miljoona kertaa vauhdikkaampaa ja intensiivisempää kuin ulkona pelattava versio! Heikompaa vähän jopa hirvitti se vauhti jolla pallo kimpoili ympäriinsä. Onneksi oli turvallisen oloinen pleksilasi välissä, vaikka se valitettavasti tarkoittikin huonompia valokuvia, typerien heijastusten vuoksi.

4 kommenttia:

Rauni kirjoitti...

Hyvä, että sekin homma hoitui.
Tekikö Ville yhtään maalia?
Näinhän pelajilta on tapana kysellä;)

Andy kirjoitti...

Nyt en kyllä osaa sanoa. Villen pitää itse vastata! :)

Ville kirjoitti...

En tehnyt maaleja kun olin enemmän puolustuskannalla. Mutta olin vaihtopenkillä ainakin muutaman noista 11:sta maalista aikana ;)

Ville kirjoitti...

Siis meidän päähän tehtyjen maalien aikana..