tiistai 25. marraskuuta 2014

IEW 2014

Viime viikolla oli jälleen vuotuinen International Education Week (IEW), joka on mulle henkilökohtaisesti vuoden rankin ja stressaavin työviikko (ei kuitenkaan kiireisin, sillä se on elokuussa kun uudet opiskelijat saapuvat). Pitkiä päiviä ja paljon tapahtumia, joita en kaikkia onneksi joutunut järjestämään yksin, mutta joista olin kuitenkin kokonaisuutena itsekseni vastuussa. Puhumattakaan siitä että koordinoin yhteen siinä sivussa myös kaikkien muiden Ricen toimistojen ja laitosten järjestämät IEW-tapahtumat.
Ricen presidentti David Leebron pitää puhetta meidän Fulbright-tapahtumassa.

Kaikki meni lopulta ihan putkeen, kaikki tapahtumat onnistui ja osanotto oli hyvä. Paitsi viimeiselle lauantaille suunniteltu jalkapalloturnaus jouduttiin taas perumaan, jo toisena vuonna peräkkäin! Siis ihan oikeasti, tämä turnaus on järjestetty vuodesta 2005 lähtien, eikä sitä ole koskaan ennen jouduttu perumaan. Ja nyt mulle käy niin jo toistamiseen. Aivan naurettavaa. Mutta minkäs teet, sade iski jälleen. Ja vaikka lauantain sadekuurot osuivatkin iltaan kun meidän turnaus olisi ollut aamupäivällä, ei sillä ollut merkitystä kun kentät oli suljettu jo etukäteen perjantain sateiden vuoksi.
Kirottu huono tuuri. Tuijotin sääennustuksia koko päivän torstaina ja perjantaina siihen asti kunnes päätös tuli, ja silittelin tämän ylemmässä kuvassa olleen tyypin päätä hyvän onnen toivossa. Kyseessä on nimittäin japanilainen hyvän sään amuletti, jonka työkaveri askarteli auttamaan sääongelman kanssa. Valitettavasti tyypin taikavoimat eivät ihan riittäneet, mutta ajatus oli silti ihan tosi herttainen. Mutta ei peliä vielä ole menetetty, me yritetään saada turnaus pystyyn tuossa parin viikon päästä. Viime vuonna siirtäminen epäonnistui, mutta ei kai mulla nyt niin huono tuuri voi olla kahtena vuonna peräkkäin?!

Ei kommentteja: