sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Työkaverietuja

Yksi mun työkavereista saa jokaiseen Rice Owlsien kotipeliin ilmaiset liput, joista me Villen kanssa ollaan päästy hyötymään jo kahdesti. Ensin puolitoista kuukautta sitten kun mentiin yhdessä peliin (Rice hävisi tosi tiukan pelin harmillisesti ihan viime minuutilla), ja nyt viime viikonloppuna Villen kanssa kahdestaan, kun työkaveri laittoi edellisenä päivänä sähköpostia että he eivät pääse peliin, joten huvittaisko meitä käyttää liput. No huvitti!
Oltiin stadionilla sen verran aikaisin, että päätettiin kivuta yläkatsomon ihan viimeiselle riville katsomaan miltä maailma sieltä näyttää. Eikä näyttänyt yhtään hassummalta. Itse peli katsottiin huomattavasti lähempää, joten oltiin ihan aitiopaikoilla ihastelemassa Owlsien huikeaa suoritusta. North Texas kaatui selkeästi 41 – 21.
Eikä viikonlopun hyvät jalkapallouutiset loppuneet lauantaina. Sunnuntaina oli nimittäin pitkästä aikaa mukavaa olla Texans-fani, kun pojat voittivat arkkivihollisensa, Tennessee Titansit, 30 – 16. Ainoa harmi oli se, etten itse nähnyt kyseisestä pelistä kuin ensimmäisen neljänneksen. Sunnuntaina oli nimittäin myös meidän vuotuinen kurpitsankaiverrustapahtuma, joten meitsi oli töissä. Jos nyt sitä voi töiksi laskea, kun hengailee kivojen ihmisten kanssa ja juttelee mukavia.

Tänä viikonloppuna ei sit mennytkään jalkapallohommat ihan yhtä putkeen. Owlsit hoitivat kyllä oman osuutensa voittamalla oman pelinsä, mutta Texansit hävisi kotipelinsä Philadelphia Eaglesejä vastaan 31 – 21. Oli muuten kauden tähän mennessä ensimmäinen kotipeli jossa ei oltu paikan päällä, kun lippuhinnat nousivat naurettaviksi ja kieltäydyttiin maksamasta kolminkertaista summaa tavalliseen verrattuna. Jälkikäteen ajateltuna päätös osoittautui hyväksi senkin vuoksi, että oon ollut vähän kipeänä tänä viikonloppuna, niin stadikalla riehuminen ei välttämättä olisi edesauttanut huomenna töihin pääsemistä.

Ei kommentteja: