torstai 6. marraskuuta 2014

Synttärit

Viime perjantaina meillä juhlittiin Halloweenin lisäksi myös Villen synttäreitä, joiden kunniaksi käytin pois myös loput ylityötunnit. Niiden ansiosta pystyttiin ottamaan vähän rauhallisempi aamu, johon perinteen mukaisesti kuuluu synttäripakettien avaaminen ja synttärikakkua jo heti aamiaisella. Ja pystyinpä lähtemään töistä vielä ihan tosi aikaisin, jo kello kahdelta.

Suunnattiin töistä suoraan ensin synttärijätskille ja sitten hieman myöhemmin iltapäivällä vielä elokuviin. Ville valitsi leffaksi The Maze Runnerin, josta en itse ollut etukäteen mitenkään valtavan innoissani. Mutta toisin kävi, leffa nimittäin oli todella mukaansatempaava ja viihdyttävä. Jopa siinä määrin, että heti kotiin päästyämme menin ja tilasin sen kirjasarjan jonka ensimmäiseen osaan The Maze Runner perustuu.
Olin maininnut Villelle aikaisemmin, että kaikki näkemäni trailerit olivat saaneet minut kiinnostumaan huomattavasti enemmän lukemaan sen kirjan johon elokuva perustuu kuin katsomaan sen itse elokuvan. Ja tämä kiinnostus vain kasvoi hyvän elokuvan myötä. Joten nyt meille on matkalla koko kolmeosainen sarja, sekä kirjailijan myöhemmin kirjoittama esiosa, jonka tapahtumat sijoittuvat ensimmäistä osaa edeltävään aikaan.

Synttäri-iltaa vietettiin hyvän illallisen ja muutaman viinilasillisen parissa, ja katsottiinpa siinä samalla vielä toinenkin leffa ihan kotisohvalta käsin. Ei mitään ihmeellistä, mutta kuulemma ihan huippu synttäripäivä, just sellainen kun Ville halusi.

Leffajuliste lainattu täältä.

2 kommenttia:

Marketta kirjoitti...

Kuka uskoisi miten äkkiä vuodet kuluvat. Paljon onnea vielä jälkikäteen synttärisankarille, ja myös lähitulevalle sellaiselle !

Ville kirjoitti...

Kiitos, kiitos.