sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Lohdutuslahjat

Texansit kärsivät tänään kauden kolmannentoista tappion, mutta harmittelun sijaan ajattelin keskittyä kertomaan että on tässä Texans-faniudessa se hopeareunuksensakin. Nimittäin kaikki kausikorttilaisten saamat lahjukset!
Vuotuinen kausikorttilaislahja oli autoon kiinnitettävä Texansien logo. Meillä se on toistaiseksi ihan kotona muuten vaan koristeena, koska me oltiin hankittu autoon vastaava logokoriste jo kauan sitten. Ja meidän on hienompi, tai ainakin itse tykätään siitä tuota värillistä versiota enemmän.
Ennen kauden alkua NFL uudisti kaikkien stadionien turvallisuuspolitiikkaa ja kielsi laukkujen tuomisen peliin. Ainoat poikkeukset ovat suunnilleen kämmenen kokoiset pikkupussukat, tai sitten läpinäkyvät kassit. Määräysten mukaisia laukkuja tuli luonnollisesti myyntiin hyvin nopeasti, mutta Texansit ystävällisesti päättivät lähettää kausikorttilaisille ilmaisen NFL-logolla varustetun kassin.
Kun alkoi olla aivan selvää, että kausi tulee menemään totaalisesti päin mäntyä, sain ihan puskista Texanseilta sähköpostia. Siinä ilmoitettiin, että kaikille kausikorttilaisille halutaan tarjota ilmainen promokoodi NFL:n Game Rewind -palveluun. Kyseinen palvelu mahdollistaa pelien katsomisen jälkikäteen netistä, ja tarjolla on kaikki pelit aina 2009 kaudesta lähtien.
Game Rewindista on tarjolla kolme erilaista, ja tietysti erihintaista, pakettia: yhden tietyn joukkueen pelit, kaikki peruskauden pelit, tai kaikki pelit, mukaan lukien playoffit ja Super Bowlit. Texansien tarjoama promokoodi kelpasi mihin tahansa pakettiin, joten luonnollisesti valitsimme sen kaikista kattavimman, jonka normaalihinta on muuten 70 dollaria. Ei me sitä nyt mitenkään ihan hirveästi olla käytetty, mutta on se aika kätevä etenkin silloin jos haluaa katsoa jonkun tietyn pelisuorituksen. Kuten esimerkiksi kun töissä näytin työkavereille ensimmäistä kauttaan pelaavan entisen Ricen kansainvälisen opiskelijan ihan ekan NFL-touchdownin!
Loppuun vielä kuva meidän Torosta. Se oli lahja mun pomolta, jonka se eräänä aamuna kiikutti mulle töihin ihan muuten vaan. Sanoi että oli nähnyt sen jossain kaupassa ja heti ajatellut että mulla kuuluu olla sellainen. Joten nyt mulla on.

Ei kommentteja: