torstai 12. joulukuuta 2013

Owls!

Siinä missä Texansit jatkavat tappiokulkuaan (viime torstaina tuli taas pataan), on Rice Owlsien kausi ollut aivan loistava! Pojat ovat pelanneet niin hyvin, että viime lauantaina kamppailivat oman konferenssinsa mestaruudesta, ja vieläpä kotikentällä. Pakkohan peliin oli lähteä, etenkin kun liput irtosi kolmella kympillä kappale. Sillä rahalla ei pääse Texansien peliin edes sisään, kun taas C-USAn konferenssifinaalin sai katsella 50-jaardin viivalta (muutama rivi ylempää kuin viimeksi, ettei tarvinnut kurotella pelaajien päiden yli...).
Viikonloppuna oli melkoisen viileät kelit, ainakin Houstonin mittakaavassa, ja kerrospukeutumisesta huolimatta pariasteisessa ulkoilmassa katsotun pelin jälkeen varpaat oli varsin tunnottomat. Vaan oli se sen arvoista, kun Owlsit pelasivat vierasjoukkueen nurin selkein numeroin 41-24. Vastustajilla ei ollut saumaakaan, kun Rice oli päättänyt että tänä vuonna konferenssimestaruus on meidän!
Voiton seurauksena Owlsit kutsuttiin uudenvuodenaattona pelattavaan Liberty Bowliin. Vähän aikaa asiasta riemuittuamme ruvettiin Villen kanssa pohtimaan asiaa ja todettiin ettei olla reissattu mihinkään hyvään toviin. Ja kun talvilomakin on sopivasti tulossa, niin päätettiin sitten että mitäs jos mentäis katsomaan se matsi. Joten me mennään uudeksi vuodeksi Memphisiin!! Ja sen verran etukäteen että ehditään vähän muutenkin tutustumaan uuteen kaupunkiin ja osavaltioon, suunnitelmissa ainakin Graceland. Vähänkö odotan innolla, tulee varmaan kiva miniloma. Pitäkää Ricelle peukkuja!

2 kommenttia:

Rauni kirjoitti...

Onnea Owls!
Toivottavasti varpaat on jo sulaneet.
Onko teillä näkynyt lunta tänävuonna?
Täällä oli ja meni, touivottavasti tulee jouluksi. Jos ei jouluna ole lunta pitää lohduttautua sillä, että kynttilät ja muut valot näkyvät paremmin.
Hauskaa lomaa teille sinne Memphisiin
HYVÄÄ JOULUA ja ONNELLISTA UUTTA VUOTTA

Andy kirjoitti...

Ei ole havaintoa lumesta, vaikka pari kertaa onkin käyty lähes nollan tuntumassa yöaikaan. Ehkä sitten siellä Memphisissä jos tuuri käy, kun se kuitenkin on jonkin verran pohjoisemmassa.