sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Dinoja ja muumioita

Käytin hyväkseni ylityötunteja ja otettiin tiistaina ihan ylimääräinen vapaapäivä. Tavoitteena oli hoidella vähän postiasioita ja niin me kanssa saatiin kaikki joulupostit lähtemään. Valitettavasti paketit eivät taida ehtiä ajoissa perille, mutta toivottavasti kaikki meiltä lahjuksia saavat eivät ihan hirvittävästi asiasta harmistu. Hyvästä postimenestyksestä päätettiin palkita itsemme spontaanilla vierailulla Luonnontieteelliseen museoon, jossa on parikin uutta ja hienoa osastoa joita ei oltu vielä nähty.
Reissu oli tosiaan aivan etukäteen suunnittelematon, joten en ollut ottanut kameraa matkaan mukaan. Puhelimella sitten räpsytin jonkun verran, kun kierrettiin museon uutta paleontologista osastoa, josta löytyy nykyään entiseen verrattuna ihan huikea määrä dinosauruksia ja muuta mielenkiintoista.
Toinen uusi osasto on huomattavan laajennuksen kokenut Egypti-setti, joka kierrettiin kanssa suuren mielenkiinnon vallassa. Mun mielestä Egyptin historia on ihan tosi kiinnostava ja se onkin mun unelmien matkakohteiden listalla aika korkealla. Tahtoo nähdä pyramidit!!
Dinojen ja muumioiden lisäksi piipahdettiin myös planetaariossa, kun meillä oli sinne kaksi ilmaislippua. Ja kun muuten pysyteltiin museon jäsenille ilmaisen yleisnäyttelyn puolella, ei mukava iltapäivä kustantanut meille penniäkään. Pitäis käydä useamminkin, Houstonin Luonnontieteellinen museo on meinaan aika siisti paikka.

Ei kommentteja: