maanantai 28. kesäkuuta 2010

Loman loppu

Kylläpä meni loma nopeasti, eikä ole ihan reilua että Suomeen on nyt heti tulossa hellettä kun me lähdetään pois. Harmittais enemmän jos ei olis niitä yli kolmenkympin päiviä aika reilusti ihan omasta takaa Houstonissakin... Huomenna aamulla siis suunta meren toiselle puolen, josta toivottavasti maltetaan taas päivitellä blogiakin vähän loma-aikaa tiuhemmin.
Kuten kuvasta näkyy, loman loppupuolelle mahtui mm. reissu Särkänniemeen siskokullan, Iitun ja Empun kanssa. Särkänniemen lisäksi ehdittiin viettää lisää aikaa niin ystävien kuin perheidenkin seurassa, sekä juhlia juhannusta. Saatiin myös iso huoli hartioilta pois, kun siskokulta toimi maailman parhaana amatööriasuntovälittäjänä ja hommasi meidän kämppään hyvät ja luotettavat vuokralaiset. Kaikki on siis kerrassaan mainiosti, niin voi hyvillä mielin lähteä seikkailemaan vielä toiseksi vuodeksi.
Vähän tietty on haikeaakin, koska tässä kohtaahan meidän oli tarkoitus jäädä Suomeen ihan pysyvästi. Mutta tosi hyvin on viihdytty maailmallakin, niin ei ole mitään syytä olettaa etteikö toinenkin vuosi menisi mitä parhaiten. Mut sit me kyllä tullaan jo kotiin. Ihan oikeasti.

Ei kommentteja: