sunnuntai 14. syyskuuta 2014

KISS & Def Leppard

Käytiin Queenin lisäksi hiljattain yhdellä toisellakin keikalla. KISS ja Def Leppard ovat nimittäin laittaneet hynttyyt yhteen ja järjestivät yhteiskiertueen, jonka viimeinen keikka oli Houstonissa. Me ollaan nähty KISS aiemminkin, Houston Rodeossa, joten pakkohan vanhoja patuja oli lähteä katsomaan uudelleen, nyt kun vielä tuli Def Leppardkin kaupan päälle.
Def Leppard avasi keikan, eikä huonosti avannutkaan. Villen kanssa etukäteen juteltiin että vaikka bändin nimi luonnollisesti oli hyvinkin tuttu, en kuitenkaan ikinä ole heidän musiikkiinsa mitenkään erityisesti tutustunut. Biisejä miettiessä mieleen tuli vain yksi jonka tiesin olevan Def Lepin tuotantoa.
Itse keikalla olikin sitten tavallaan aika tyhmä olo. Muutama biisi toki oli edelleen vieras, mutta suurimman osan niistä tunnistin aivan erinomaisen hyvin. En vaan koskaan ollut tiennyt kenen biisistä on kyse. Varsinainen musiikkiekspertti, terve vaan.
Def Leppardin jälkeen vaihtoivat lavalla kamat ja sitten oli KISSin vuoro. Siinä missä ensimmäinen bändi, vaikka kunnon rokkikukkoja olivatkin, keskittyi ennen kaikkea musiikkiin, KISS panosti tuttuun tapaan pyrotekniikkaan ja mielettömiin efekteihin. Eli vaikka Def Lep olikin musiikillisesti vakuuttavampi, pisti KISS pystyyn ehdottomasti kovemman shown. Eikä KISSin musiikissakaan, ainakaan minusta, ole yhtään mitään vikaa. Nostalgista settiä jos ei muuta.
Ja kyllä, Lick It Up kuului suureksi riemukseni ohjelmistoon tälläkin kertaa!!

Ei kommentteja: