tiistai 23. lokakuuta 2012

100 jatkuu

Me lähdetään ihan just loppuviikoksi reissuun Atlantaan, kun Villellä on konferenssi ja minä meen muuten vaan mukaan minilomalle, mutta ajattelin sitä ennen heitellä ilmoille vielä loput muutamat kuvat OISS:n järjestämästä 100-vuotistilaisuudesta. Meillä oli tässä vuoden aikana muutamakin projekti Centenniaalin kunniaksi, ja kuvissa esiintyy niistä pari. Ensinnäkin, me kerättiin kasaan 100 kansainvälistä lastenkirjaa eri maista (tarkkasilmäisin varmaan bongaa mun ja Villen suomalaislahjoitukset, jotka meidän äiti ystävällisesti välitti käydessään kylässä). Tämä oli muuten ehkä kaikkien aikojen mukavin työprojekti jossa olen ikinä saanut olla mukana! Huomatkaa myös ihan hemmetin hienot rintanapit joita jaettiin kaikille kirjoja lahjoittaneille. Kirjojen lisäksi me ollaan jo useiden kuukausien ajan pyydetty ihmisiä kirjoittamaan synttärionnittelut Ricelle omalla kielellään omaan lippuunsa, ja niistä lipuista kasattiin sitten iso onnittelukortti. Tai oikeastaan kaksi, koska lippuja kertyi lopulta niin paljon, ettei ne mahtunut yhteen. Ihan mahtavaa oli kyllä saada osallistua näihin 100-vuotisjuhliin, aikamoinen kerran elämässä -tilaisuus!

3 kommenttia:

marketta kirjoitti...

No hyvä, että blogi ja varsinkin sen takana oleva taho on herännyt uudelleen henkiin, ilmeisesti kuitenkin nukahtaakseen samantien uudelleen ! On jäänyt seuraaminenkin pitkäksi aikaa, kun viikkokausiin ei kuulunut mitään, mutta ryhdistäydymme nyt tälläkin rintamalla. Kiva nähdä otteita sentenniaalista, joka oli selvästi odotusten veroinen tapahtuma.

Andy kirjoitti...

Joo, pitää koittaa palata takaisin ruotuun, kerrottavaa kun riittäisi aika paljonkin niin Atlantasta kuin erilaisista merkkipäivistä ja työkuulumisista.

rauni kirjoitti...

Herätys Texas! koittakaa nyt laittaa tänne edes vähän kuulumisia, meillä on ikävä.