sunnuntai 21. lokakuuta 2012

RHCP ♥

Meidän piti viime maaliskuussa mennä katsomaan maailman ensteks parasta bändiä, Red Hot Chili Peppersia (hihkuin asiasta jo joulukuussa), mutta valitettavasti keikka jouduttiin silloin aikanaan perumaan. Uusintapäivä kuitenkin lyötiin lukkoon melkolailla saman tien, ja lippujen ilmoitettiin kelpaavan korvaavana päivänä sellaisenaan. Ja se korvaava päivä oli eilen!!
Hyvin ne veti, eikä lavalla nähdyn pomppimisen määrästä olisi ihan heti voinut uskoa että kundit on jo viiskymppisiä (uutta kitaristia lukuun ottamatta). Ja on ihan huikeaa että mun kaikkien aikojen suosikkibändi on yhä noin voimissaan, vaikka ensi vuonna Red Hot Chili Peppersit on ollut kasassa jo 30 vuotta (ja mää oon fanittanut niitä jo yli 20...).
Vaikka kyseessä on uusimman, I'm With You -levyn kiertue, mahtui settilistaan tosi kiva määrä myös muiden levyjen biisejä. Californicationista eteenpäin joka levy oli suht tasaisesti edustettuna, eikä aikaisemmatkaan levyt kokonaan huomiotta jääneet. Ihan tuotannon alkuajoille valinnat eivät yltäneet, mutta enpä sitä kyllä olis odottanutkaan.
Mun illan kohokohta oli (uuden RHCP-paidan lisäksi) kun Give It Away pärähti soimaan, ja mää taisin huutaa Ville-raukan korvat tukkoon. Ei voi mitään, se biisi vaikuttaa muhun yhä ihan todella henkilökohtaisella tasolla, reaktio oli täysin spontaani ja huomattavan voimakas. Ei käy kiistäminen, Red Hot Chili Peppers on yhä ihan hemmetin kova rockbändi!

Ei kommentteja: