sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

6.2

Mun juoksuharrastus joutui tauolle joulukuisen puolimaratonin jälkeen, kun jalka vaivasi oikein urakalla. Tutustuin ongelman yhteydessä aika kattavastikin paikalliseen terveydenhuoltoon ravatessani kaikenlaisissa testeissä, kuvauksissa ja skannauksissa, mutta lopulta vaivaan löytyi sekä selitys että nähtävästi myös ratkaisu. Ainakaan jalkaan ei ole sattunut kertaakaan nyt jo useampaan viikkoon.

Vaikka olen nyt saanut lääkäriltä luvan palata juoksun pariin, on meillä silti ollut hieman haasteita palauttaa sitä normaaliin päiväohjelmaan. Ollaankin otettu hieman erikoisempi lähestymistapa asiaan, eli mitä sitä turhia treenaamaan, senkun ilmoittaudutaan vaan erilaisiin juoksutapahtumiin. Juoksin siis ensimmäistä kertaa joulukuisen puolimaratonin jälkeen kaksi viikkoa sitten, kun Rice järjesti vuotuisen Flying Owls vitosen kampuksella.

Seuraavan kerran kiskoin lenkkarit jalkaan eilen, kun käytiin suorittamassa tulevaisuuden todennäköisesti suosikkimatka, eli kymppi. Ja mikä parasta, kyseinen tapahtuma kasvatti myös mun mitalikokoelmaa, jossa siis nykyisellään on mitaleja kaksi. Saas nähdä miten vastaisuudessa, saadaanko aikaiseksi käydä juoksemassa muuten vaan, vai pitäiskö vaan suosiolla katsoa mitä juoksuja on lähiseuduilla luvassa.
6,2 viittaa suoritettuihin maileihin.

2 kommenttia:

Rauni kirjoitti...

Hyvä, että jalkaongelma on ohi,
ja pystytte taas juoksemaan.
Onnea mitalista!
Lenkkeily on hauskaa, minä en kyllä juoksemisesta niin välitä,ehtiihän sitä kävellenkin tällä iällä ja siinä pystyy paremmin seuraamaan maisemien päivittäistä vaihtelua.
Eilen otin taas vaihteeksi kameran mukaan lenkille ja mentiin rantaan, siellä oli vielä pieniä puikkoisia jääkasoja rantakivillä, niistä sai hienoja kuvia.

Andy kirjoitti...

No joo, eipä ne maisemat mun juoksuvauhdissakaan nyt varsinaisesti silmissä vilise. Jolkottelen meinaan eteenpäin sen verran hiljalleen, että reippaasti kävelemällä painaa kevyesti ohi. =D