keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Memphis Zoo

No ei oo mennyt Memphisin kuvien lajittelu ihan suunnitelmien mukaan. Suurimmaksi osaksi sen vuoksi, että yksi kaveri on juuri muuttanut Houstoniin muutamaksi kuukaudeksi, niin ollaan yritetty olla tavallisuudesta poiketen sosiaalisia ja viettää aikaa muuallakin kuin kahdestaan kotona. Ja sit tosiaan se, että kuvia on taas ties kuinka monta sataa. Minkäs sille voi kun ei ole yhtään itsehillintää kameran kanssa.
Ajattelin nyt kuitenkin aloittaa söpöistä eläimistä, joita käytiin katselemassa Memphisin eläintarhassa. Liberty Bowl -viikonlopun kunniaksi peliin osallistuvien joukkueiden kamppeisiin pukeutuneet saivat sisäänpääsystä 50 prosentin alennuksen, joten eikun Rice-vermeet niskaan ja eläimiä pällistelemään. Tämä heti jo ekana päivänä, koska pitkän ajopäivän jälkeen sitä kaipasi lähinnä ulkoilmaa ja ympäriinsä kävelemisen mahdollisuutta.
Me nimettiin nää vuohipossuiksi, kun niiden korvat näyttää vähän kippurasarvilta. Ja niillä on vuohiparrat!!

Eläintarhan akvaario oli pieni, mutta siellä oli vaikka mitä kummallisuuksia. Kuten kummallinen kummitusliskokala, jolla on pikkuiset jalat!

Ja kilpikonna, jolla on maailman hassuin nenä!

Kaverilla on omppu.

Karhut otti aika rennosti.

Mutta ei ihan yhtä rennosti kuin tämä nalle, joka lekotteli rähmällään kiven päällä.

Eikä tämä pandakaan ollut erityisen energisellä tuulella.

Viimeisenä kirahvi joka näyttää teille kieltä.

Memphisin eläintarha oli ihan tosi kiva, ja varsin isokokoinen. Siellä meni mukavasti muutama tunti kauniina päivänä ulkoillessa ja eläimiä tuijotellessa. Seuraavat kohteet olivatkin sitten huomattavasti musiikkipainotteisempia, mutta tällä kertaa en kyllä viitsi edes veikata milloin kuvat olis käyty läpi.

Ei kommentteja: