perjantai 25. syyskuuta 2015

Myönnytys sosiaaliselle medialle

Meistä kumpikaan ei ole Facebookissa, eikä meistä kummallakaan ole käsittääkseni mitään halua sinne liittyäkään. Tämä herättää ihmisissä yleensä vähintäänkin kummastusta, joskus silkkaa epäuskoa. Mutta minkä sille voi jos ei vaan yhtään kiinnosta? Mulle riittää se, että päivitän töissä joskus meidän toimiston Facebook-sivuja, enempään ei riitä mielenkiinto.
Vajaat kaksi viikkoa sitten tein kuitenkin (ainakin omassa mittakaavassani) ison myönnytyksen sosiaaliselle medialle ja loin itselleni lyhyehkön harkinnan jälkeen Instagram-tilin. Lähinnä kai ajattelin, että se olisi hyvä keino jakaa niitä miljoonia kuvia joita räpsin Mikosta lähes päivittäin, mutta on sinne jo päätynyt muutakin enemmän tai vähemmän epämääräistä.
Tänään menin jopa niin pitkälle, että askartelin blogin sivupalkkiin tuollaisen systeemin, jossa pyörii Instagramissa julkaisemiani kuvia. Tämä oli kerrassaan harvinaislaatuinen saavutus, koska muutenhan meidän blogin ulkoasulle ei ole tehty viimeiseen kuuteen ja puoleen vuoteen yhtään mitään. Se näyttää ihan just yhtä tyylikkäältä kuin silloin kun sen Houstoniin saavuttuamme 24 tunnin matkustuksen päätteeksi huomattavan väsyneenä kyhäsin valmiin pohjan avulla kokoon. Ainoat päivitykset on just sivupalkissa, jossa viimeisimpänä uudistuksena ennen tätä Instagramia korvasin meidän (surkean) esittelytekstin tiedolla siitä, mitä me tällä hetkellä luetaan. Mun mielestä tämä on noin miljoonasti mielenkiintoisempi ja hauskempi juttu kuin joku väkisin rustattu puolivillainen esittelyteksti, joka ei oikeasti kerro meistä yhtään mitään. En tiedä kertooko kyllä tämä kirja-asiakaan, paitsi ehkä sen, että meillä luetaan melkolailla aivan kaikenlaisia kirjoja, ja osa teoksista ei välttämättä oikeasti kestäisi julkista tarkastelua... Mutta menköön!
Mutta takaisin siihen Instagramiin, koska olen onnistunut viimeisen parin viikon aikana koukuttamaan itseni siihen melko tehokkaasti ja nyt etsinkin itselleni uutta seurattavaa. En nimittäin tunne siellä käytännössä ketään, joten voisko kaikki tutut (joita sais siis myös seurata) ystävällisesti ilmoittautua joko täällä tai sitten siellä Instagramissa? Mut löytää nimellä @andy_paristexas. Tosiaan kuvia näkyy tästä eteenpäin myös täällä blogissa, tuossa sivupalkissa. Ja todennäköisesti joskus samat kuvat pyörii myös ihan täällä tekstissäkin (kuten esimerkiksi juuri nyt, kaikki nämä kuvat siis julkaistu mun instassa!), mutta ei varmastikaan likimainkaan kaikki.

6 kommenttia:

Emmi Hakansson kirjoitti...

Hahaa mahtavaa, alan heti seuraamaan sua:-)

Andy kirjoitti...

Haha, kuin myös! :)

Marketta kirjoitti...

Tuiki tuntemattomia juttuja meikäläiselle, emme ole sen paremmin instagramissa kuin facebookissakaan josta sentään olen kuullut puhuttavan joskus. Mutta kisumisun kuvat ovat supersuloisia. Tulee haiku Kallea siellä Santalankujan hoidossa, jossa hän kyllä viihtyy kuin kotonaan.

Andy kirjoitti...

Kiitos kiitos. Kisu on kyllä livenäkin harvinaisen soma. :D

Rauni kirjoitti...

Minä lopulta menin faceookiin, sitä tämän tabletin hankkiminen teettää.
No tuleehan tämän kautta pidettyä jonkinlaista yhteyttä sukulaisiin ja kavereihin.
Kyllä tämäkin koukuttaa aikalailla, mutta onhan eläkeläisellä aikaa.
Kyllä minä jo kuitenkin olen hankkinut pöllösukkien aineet, pitää vain saada vielä inspiraatio tehdä ne😉
Kissakuvia on aina kiva katsoa, niitä saa olla täälläkin, kun tuo instagram ei ole tuttu juttu.

Andy kirjoitti...

Voin luvata että kisukuvia riittää kyllä kaikkialle. =D