lauantai 11. kesäkuuta 2011

Lisää pakattavaa...

Kun on kolmisen viikkoa aikaa siihen hetkeen, kun pitää pakata koko kämpästä löytyvä omaisuus autoon, suunnilleen tyhmintä mitä voi tehdä on lähteä shoppailemaan. Arvaako kukaan mitä me siis tehtiin tänään..? Enpä koskaan ole itseäni kovin fiksuksi väittänytkään, mutta sitä kyllä sen sijaan väitän, että vielä tyhmempää olisi olla hyödyntämättä vielä viimeisiä kertoja kaikkia niitä valikoimia ja alennushintoja, joita tämä kaupunki tarjoaa. Kävimme siis tänään kiertämässä läpi kaupungin ison Outlet-kompleksin.

Itse etsin ja menestyksekkäästi myös ostin työkelpoisia vaatteita, kun taas Ville sovitteli sitkeästi mutta lopulta turhaan lukuisia pikkutakkeja. Homma pysyi varsin hyvin hallinnassa siihen asti, kunnes erehdyimme kävelemään sisään liikkeeseen jonka oven yläpuolella luki Levi’s. Ulos selviydyimme nimittäin yhteensä seitsemien uusien farkkujen kanssa. Mutta kyllä kannatti, nyt ei nimittäin tarvitse lähteä farkkuostoksille ihan lähitulevaisuudessa ja laskun loppusummakin oli määrästä huolimatta varsin kohtuullinen.

Produktiivisen ostosreissun päätteeksi kävimme vielä katsastamassa X-Men: First Class -leffan, joten meidän lauantai oli ainakin varsin aktiivinen ja mukava. San Francisco -kuvien läpikäyminen on sen sijaan vielä vähän puolitiessä, tosin olen saanut ne karsittua jo alle puoleen. Julkaisukelpoiseen määrään on silti vielä hieman matkaa, kun pelkästään Alcatrazista kuvia oli alun perin lähes 400... Kyllä ne raportit vielä joskus tulee, uskokaa pois.

2 kommenttia:

rauni kirjoitti...

Teidän pitää sitten varmaankin lähettää osa tavaroista rahtitavaroina etukäteen.Kyllähän ne täällä odottaa, tai joku hakee ne jostain ,johonkin säilöön. Jos saan riittävän ison lottovoiton, niin tulen hakemaan osan tavaroista teiltä etukäteen ja tenavatkin voisivat auttaa siinä puuhassa;) (tosin pitäisi ensin lotota)

Andy kirjoitti...

Mulla on sen verran ylimielisen itseluottavainen suhtautuminen omiin pakkauskykyihini, että uskon edelleen kaiken menevän autoon suht helposti. Katotaan muutaman viikon päästä kuinka pahasti tämä asenne kostautuu... ;)