perjantai 29. heinäkuuta 2011

Sittenkin

Ainoa huono puoli meidän päätöksessä jäädä Houstoniin vielä kolmanneksi vuodeksi oli se, että jätettiin tietenkin ne Texansien kausikortit uusimatta. Ahdisti jo valmiiksi ajatella kaikkia niitä tulevia sunnuntaipäiviä, kun ihan vieressä pelataan futista ja me joudutaan tuijottamaan tapahtumia televisiosta. Typerät loppuunmyydyt kausikortit, mietin ja murjotin.

NFL:ssä on kuitenkin ollut pieni tilanne päällä, pelaajayhdistyksen ja omistajien erimielisyyksien vuoksi. Pahimmillaan näytti jo siltä, ettei tulevaa kautta ehkä pelattaisikaan, kunnes tällä viikolla tyypit saivat asiat neuvoteltua kaikkia edes suunnilleen tyydyttävällä tavalla ja kauden alkaminen varmistui. Ja Texansit löivät ne loppuunmyydyiksi luulemani mutta todellisuudessa jossain kiven alla piilotellut loput kausikortit myyntiin.

Ja meillä on taas lippuja peleihin!! Ei valitettavasti ihan samoille paikoille kuin viime kaudella (buu), mutta ihan kelvolliset kuitenkin. Ja mikä parasta, ensimmäinen preseason-peli on jo reilun kahden viikon päästä. Tästä tulee sittenkin ihan huippuvuosi!

2 kommenttia:

Iitu kirjoitti...

Onnea kausikorteista, mummo käski kirjottaa. Mä sanoin et en kyllä semmosesta onnittele! Tosi reiluu ku mäki haluisin :))

Andy kirjoitti...

No höh. Sun pitää kysyä jos äiti veis teiät katsomaan jotain Vaahteraliigan peliä. Voit sit kertoa mullekin että oliko samanlaista kun mitä täällä. ;)