sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Houston Texans 13, Baltimore Ravens 20

Texansien matka kohti Super Bowlia katkesi sitten viikko sitten, kun joukkue hävisi Baltimore Ravensille. Päivittämättömyys ei ole kuitenkaan johtunut siitä, että olisi kestänyt viikon päästä surusta yli.* Päinvastoin, me ollaan ihan tosi ylpeitä tästä aivan huikeasta kaudesta. Kaikkien vastoinkäymisten jälkeen joukkue selvisi playoff-peleihin ensimmäistä kertaa ikinä ja ylsi vielä yhteen playoff-voittoonkin. Eikä se viime viikon pelikään kaukana ollut, me oltiin mukana kahinassa täysiä taistellen loppuun asti, rutistus ei vaan ihan riittänyt. Hetken se tietysti harmitti koska uskoa riitti, mutta ei sitä oikeasti voi olla kovin pettynyt. Go Texans, ensi kaudella uudestaan!

Vaan jalkapallo jatkuu vielä, tänään vuorossa konferenssifinaalit, joiden voittajat ottavat kahden viikon päästä toisistaan mittaa Super Bowlissa. Ja täällä voi muuten vielä käydä katsomassa ihan mahtavan koostevideon Texansien kauden parhaista paloista.

*Oikeasti päivittämättömyys on johtunut siitä, että me ollaan viime aikoina vietetty kaikki vapaa-aika katsomalla Taisteluplaneetta Galacticaa, niin ei oo vaan ehtinyt muuta...

Ei kommentteja: