lauantai 26. huhtikuuta 2014

Hääpäivä

Vietettiin viikko sitten hääpäivää hyvin meidän näköisellä tavalla, eli menemällä pitkästä aikaa drive-iniin katsomaan pari elokuvaa. Ei ole tullut pitkään aikaan käytyä, kun ei se oikein tule talviaikaan mieleen, edes paikallisilla keleillä. Mutta nyt oli tosi lämmin viikonloppu, ja tuplanäytöksessä kaksi elokuvaa jotka molemmat haluttiin nähdä, niin todettiin sen olevan ihan just hyvä tapa viettää hääpäivän ilta ja alkuyö (drive-inissä menee aina myöhään jos haluaa katsoa molemmat leffat, oltiin kahdelta yöllä kotona...).
Ekana vuorossa oli Transcendence, josta mun ikisuosikki Johnny Deppistä huolimatta Ville tykkäsi mua enemmän. Mielenkiintoinen aihe ja valtava määrä potentiaalia oli mun mielestä jotenkin haaskattu ja elokuvasta olisi saanut ihan tosi paljon paremman. Mutta ei se munkaan mielestä huono ollut.
Seuraavana vuorossa oli Noah, josta pidin oikein kovasti. Tykkään lähes poikkeuksetta kaikesta mitä elokuvan ohjaaja Darren Aronofsky tekee, joten odotukset oli kovat. Eikä suotta, elokuva oli mainio. Ja drive-in on aina hauska kokemus, joten ei kyllä ihan heti tule mieleen parempaa viikonlopun ajanvietettä. Toivottavasti saadaan aikaiseksi mennä pian uudestaan!

Leffajulisteet lainattu täältä ja täältä.

Ei kommentteja: