sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Vuoden rodeo

Havahduin juuri sellaiseen tosiasiaan, etten ole muistanut kertoa mitään meidän tämänvuotisesta rodeo-päivästä. Vietettiin tällä kertaa alueella lähes koko päivä, eikä ollut edes hirmuista tungosta kun mentiin keskellä viikkoa. Sain nimittäin yhdestä sunnuntaityöpäivästä hyvitykseksi kaksi arkivapaata, ja kun toinen oltiin käytetty hoitamalla paikallinen veroilmoitus kuntoon, oli enemmän kuin kohtuullista että toinen saatiin käyttää ihan vaan hauskanpitoon.
Eipä tuo aikaisempien vuosien kokemuksesta juuri poikennut, melko samanlaista siellä on joka vuosi. Mutta ehdottomasti edelleen käymisen arvoista. Tällä kertaa ikimuistoisimmaksi osaksi jäi se, kun näin pienen tipun kuoriutuvan munasta! Ihan mieletöntä!! En oo koskaan ennen nähnyt, enkä tiennyt että se on niin suuren ja pitkän taistelun takana se sellainen kuoriutuminen. Siellä me kykittiin lasikopin ääressä kannustamassa pikkutirppaa, iso lauma pikkulapsia ja minä. Pilkatkaa vaan jos siltä tuntuu, mulle se oli hyvin tunnepitoinen juttu.
Itse rodeokilpailujen jälkeen illan artistina esiintyi REO Speedwagon. Ihan vakuuttavasti vanhat patut edelleen rokkasi, vaikkei kyseinen bändi mulle se kaikkein tutuin olekaan. Tosin illan mittaan tajusin että tunsin useitakin biisejä, en vaan koskaan ollut jostain syystä osannut yhdistää niitä oikeaan bändiin. Mutta ihan jees setti. Ei silti, kaikkein kovin Houston Rodeo -keikka on kuitenkin aina ja ikuisesti kolmen vuoden takainen KISS!!

Ei kommentteja: