tiistai 8. huhtikuuta 2014

Uusin silmin, osa kolme

Käytiin muutama viikko sitten näöntarkastuksessa meidän vakkarisilmälääkärillä. Itsehän olisin saanut odottaa täyden vuoden Lasik-operaatiosta ennen tarkastusta, mutta aateltiin mennä yhteistuumin, kun on helpompi muistaa yksi vuotuinen tarkastusajankohta kuin kaksi erillistä. Ja aikaistettiin mieluummin mun aikaa, kun Ville on jo vähän aikaa suunnitellut uusien silmälasien hankkimista.

Virallinen tuomio oli, että mun näkö on edelleen just sellainen kuin pitääkin, eikä laseille ole tarvetta. Silmissä ei ole enää muutenkaan yhtään mitään ongelmia. Peruskosteuttavia silmätippoja käytän edelleen melkein päivittäin joka aamu ja ilta, mutta enemmän rutiinin ja yleisen suosituksen vuoksi kuin siksi että tuntisin siihen sen kummempaa tarvetta. Kaiken kaikkiaan Lasik on kyllä osoittautunut mun kohdalla ihan tosi hyväksi päätökseksi, enkä ole katunut rahan menoa kertaakaan.

Ville sen sijaan sai kuin saikin uudet lasinsa. Ja vanhuus ei ilmeisestikään tule yksin, nimittäin linssien vahvuus on kuulemma laskemaan päin, kun ikänäkö astuu kehiin. Jossain vaiheessa saattaa Villen kohdalla käydä niin, että miinuslasien tarve poistuu kokonaan ja mies vaihtaa nykyiset lukulaseihin. Sitä odotellessa.


Ps. Jos Villen uusien silmälasien ulkonäkö kiinnostaa, niin voi käydä kurkkaamassa Oakleyn sivuilta. Oon liian laiska ottaakseni oman kuvan.

Ps2. Kiinnostuneille kerrottakoon, että aikaisemmat kirjoitukset mun Lasik-kokemuksesta löytyy seuraavista linkeistä: Osa 1 & Osa 2.

2 kommenttia:

Marketta kirjoitti...

Erinomaisen tyylikkäät,sanoisin.
Lasik-operaatiooon en itse rohkenisi, mutta hyvä että tulos on onnistunut.Elämä ilman silmälaseja!

Andy kirjoitti...

On kyllä hienot meidänkin molempien mielestä noi Villen uudet lasit. :)