tiistai 21. kesäkuuta 2016

Juoksuho Juoksemattomuushommia

Ricen kirjakauppa järjesti viime viikolla yhden päivän alennusmyynnin, miinus 75% kaikista vaatteista. En ensin aikonut edes mennä, mutta kun työkaveri esitteli kaksi valtavaa kassillista kivoja Rice-vaatteita joista oli yhteensä maksanut alle 60 dollaria, päätin sittenkin kutsua Villen kampukselle lounaalle ja tutkimaan valikoimaa. Valitettavasti lounasaikaan mennessä suurin osa hyllyistä oli jo ehtinyt tyhjentyä, ja jäljellä oli lähinnä XL ja XXL-kokoisia paitoja. Mutta ei me ihan tyhjin käsin poistuttu, ostin nimittäin itselleni suunnilleen kahdeksalla dollarilla uudet Under Armourin juoksushortsit. En ollutkaan suunnitellut vastaavien ostoa kuin noin puolitoista vuotta.
Sit pitäis vaan jaksaa mennä juoksemaan. Ajankohta on siinä mielessä huono, että Houstonin kesä on pääsemässä vauhtiin, mikä tarkoittaa tukalan kuumia ja nihkeitä päiviä. Lähetin viime viikolla kavereille päivityksiä säätilasta, tyyliin 36 astetta mutta tuntuu 43 asteelta. Ei mitkään erityisen houkuttelevat juoksukelit siis. Mutta pitäis kyllä ryhdistäytyä, nämä laiskurit ovat nimittäin tänä koko vuonna käyneet juoksemassa suunnilleen kahdesti: maaliskuussa yksi kymppi ja huhtikuussa Ricen kampuksella järjestetty Flying Owls 5K. Voin kertoa ettei maaliskuisen kympin juokseminen kylmiltään ollut erityisen nautinnollista, joten en välttämättä haluaisi yrittää samaa lokakuussa olevalla puolimaratonilla, johon ollaan jo ilmottauduttu...

4 kommenttia:

Rauni kirjoitti...

Tsemppiä harjoituksiin ja oikein Hyvää Juhannusta!

Andy kirjoitti...

Hyvää juhannusta! :)

Marketta kirjoitti...

Meillä täällä on tosiaan juhannus, ja tällä erää jopa erinomainen sää ainakin täällä lounaisrannikolla. Ei varsinainen juoksukeli, mutta kokko saatiin komeasti syttymään eikä ollut metsäpalovaroitusta eikä satanut.Sangen harvinainen juhannus siis.

Andy kirjoitti...

Kuulostaa hyvältä, täällä on (edelleen) turhan kuuma, ja sadettakin ripottelee tasaisin väliajoin. Valitettavasti vaan sade ei lainkaan viilennä, kunhan lisää vaan ilmankosteutta... ;)