sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Lahjakortti

Reippaan toiminnan ihmisinä käytettiin muutama viikko sitten vihdoinkin pois lahjakortti, joka oltiin saatu joululahjaksi. Vuonna 2014... Lahjakortti oli Houstonin Kulinaarisessa Instituutissa sijaitsevaan Kris Bistroon, joka osoittautui varsin mukavaksi paikaksi. Ja kun oli lahjakortti ja kaikkea, päätettiin aterioida oikein pitkän kaavan mukaan alkuruokineen kaikkineen.
Villen tilaama alkuruoka saa meiltä kyllä ehdottomasti kaikkien aikojen mielenkiintoisimman esillepanon palkinnon, vai oletteko useinkin saaneet ruokaa pyykkinarulta?
Illan paras annos oli kirkkaasti minun pääruoka, eli täydellisesti marinoitu pihvi. Olisin pärjännyt pienemmälläkin vuorella maissia, tai vaihtoehtoisesti kaivannut hieman enemmän vaihtelevuutta lisukkeen sisältöön, mutta ei se oikeastaan edes haitannut, koska liha oli niin naurettavan hyvää.
Jälkiruokaan ei enää hyvistä aikeista huolimatta pystytty, mutta meidän todella mukava tarjoilija lähetti meidät kotimatkalle ilmaisten macaronsien kanssa. Sanoi että syötte vaikka seuraavana aamuna aamukahvin kanssa, ja niin me sitten tehtiin. Kiitos vielä Olli ja Riitta oikein kivasta joululahjasta. Vuodelta 2014.

4 kommenttia:

Rauni kirjoitti...

Empä ole aiemmin edes kuullut tuollaisesta esillepanosta.
Toisaalta lihahan pitää riiputtaa, oli varmaan hyvin mureaa.
Pitikö se syödäkin siinä narulla, vai toivatko lautasen myös?

Ville kirjoitti...

Eivät mokomat tuoneet lautasta. Narun alla vaan oli pikku vati etikkavihanneksia. Aikani pähkäiltyäni söin lihat lopulta sormin ��

Marketta kirjoitti...

MMMMMMMMMMMmmmmm?????Very odd indeed, mutta Suomeen verrattuna lahjakortti oli kyllä voimassa ennätyspitkään.

Ville kirjoitti...

Onneksi oli voimassa kun me oltiin niin hitureita sen kaytossa ;)