keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

Lahjakortti leffaan

Me saatiin keväällä kavereilta hääpäivälahjaksi lahjakortti elokuviin. Kiva yllätyslahja oli erityisen hauska kahdesta syystä: lahjakortti oli valtavan suurikokoinen, ja se oli paketoitu lahjapaperiin, joten Mikollekin riitti hupia pitkäksi aikaa.
Päätettiin käyttää lahjakortti pois kun mentiin katsomaan Captain America: Civil War. Ei me mitään pientä pränttiä sen enempiä luettu, läpyskässä luki että kaksi lippua ja sen ketjun nimi mihin meidän lähiteatteri kuuluu, joten napattiin lahjakortti kainaloon ja lähdettiin yksi sunnuntai elokuviin. Tai ainakin yritettiin, kunnes lipunmyynnissä meille kerrottiin että kyseinen pahviläpyskä olisi kuulunut ostoliikkeessä vaihtaa niihin lahjalippuihin. Ok, maksettiin lippumme perinteisesti omalla rahalla ja päätettiin perehtyä lahjakorttihommaan myöhemmin.
"Lahjakortti" oli oikeasti aivan hervottoman kokoinen!

Ajateltiin että saatais juttu selvitettyä kavereita vaivaamatta, mutta liikkeessäpä pyysivät kuittia todistukseksi, että pahviläpyskä on oikeasti maksettu eikä vaan jostain nyysitty. Kun selitettiin että kyseessä oli lahja, sanoivat että jos saadaan kavereiden jäsennumero (kyseessä siis sellainen ketju, jossa voi shoppailla vaan jos on jäsen) niin voivat varmistaa että ovat ostaneet lahjaliput. Mun suosikkikohta oli se, kun kerroin meitä auttaneelle asiakaspalvelijalle mitä oli tapahtunut, että kaverit olivat ilmeisesti maksaneet sen pahviläpyskän, mutta sitten eivät hoksanneet vaihtaa sitä niihin itse lippuihin, niin asiakaspalvelija vastasi että tätä käy usein. Tai siis, on näin ennenkin käynyt. Niin siis, ei hän ole kyllä koskaan kuullut, mutta ihan varmasti on kai joskus tapahtunut.
Ihan siltä varalta ettei koko tullut edellisessä kuvassa selväksi...

No mikäs siinä, soitto kavereille ja tilanteen selitys, saatiin jäsennumero ja lopulta ne lahjaliputkin. Kaverit pahoittelivat kovasti tapahtunutta, sen mitä naurultaan pystyivät. Toinen heistä oli kuulemma ollut ostaessa sitä mieltä että pahviläpyskä kuuluu vaihtaa lippuihin, mutta toinen oli sanonut että ei tietenkään tarvii kun se on itsessään se lippu, eikä sen heille myynyt kassahenkilökään ollut sanonut asiasta mitään. Meitäkin tilanne lähinnä nauratti, etenkin kun kuvailtiin miten oltiin ilmestytty leffateatteriin jättilahjakortin kanssa, ja lipunmyynnissä olleen tyypin ilmettä kun me tyrkättiin se sille käteen!

Ps. Oikeat lahjaliput käytettiin sarjakuvaleffojen hengessä X-Men: Apocalypsen katsomiseen.

2 kommenttia:

Rauni kirjoitti...

Texsasissahan kaikki on suurempaa😊

Andy kirjoitti...

Haha, totta! :)