sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Battle Red

Kahden vähän heikommin sujuneen pelin jälkeen Texansit ovat vaihteeksi kunnostautuneet ja pelanneet varsin menestyksekästä jalkapalloa. Viime sunnuntaina arkkivihollisemme, Tennessee Titansit, ottivat turpaan 41-7, kun taas tänään saimme nauttia kotipelistä Jacksonville Jaguarseja vastaan ja 24-14 loppulukemista, mikä tarkoittaa että Texansit on tällä hetkellä 5-3 ja pitää hallussaan divisioonansa kärkipaikkaa.
Joka kaudella yksi kotipeleistä on Battle Red -päivä, jolloin pojat pelaavat punaisissa paidoissa ja fanejakin kehotetaan sonnustautumaan punaisiin. Katsomon punaisuutta varmistellaan jakamalla portilla Battle Red -paitoja, jollaiset me saatiin viime kaudellakin. Tänä vuonna ei kuitenkaan tarvinnut turvautua ilmaisvaatteeseen, kun oltiin varauduttu etukäteen ja käyty ostamassa molemmille varta vasten ihan uudet pelaajapaidat. Villen paidan selässä lukee Foster ja itse päätin osoittaa vähän rakkautta myös puolustukselle Ryans-paidan avulla, kun varastoistani löytyy jo molempien suosikkihyökkääjieni, eli Johnsonin ja Fosterin nimillä varustetut paidat.
Hukkaan ei portilla jaettu Battle Red -paita kuitenkaan mennyt, kun tarvitsihan Andrekin luonnollisesti jotain punaista ylleen. Valitettavasti yksi koko sopii kaikille ei ihan pitänyt paikkaansa pienikokoisen karhun kohdalla, kasvunvaraa kun on vähän joka suunnassa. Voitte vaan kuvitella kuinka paljon hymyjä jättikokoiseen paitaansa sonnustautunut Andre muuten sai päivän mittaan osakseen...

Ei kommentteja: