lauantai 29. lokakuuta 2011

Paketteja ja partureita

Nyt kun meidän molempien synttärit lähestyy taas kovaa vauhtia, ilmestyy postiluukkuun näköjään vähän väliä erilaisia paketteja. Viime viikonloppuna saapui Marketan Villelle lähettämä paketti, jonka päällä luki sen verran isolla päivämäärä jolloin se on tarkoitettu avattavan, ettei Ville voinut mitenkään esittää ettei olisi sitä huomannut, vaikka mieli kuulemma vähän tekikin. Loppuviikosta saapui Petun paketti, jossa oli useampi lahjapaperiin kääritty juttu. Pakettivuoren väliin oli sujautettu viesti, jossa kehotettiin harkitsemaan avaamisajankohtaa, koska yhteisten lahjojen lisäksi molempien ikiomatkin paketit ilmeisesti sisältävät jotain samankaltaista. Niinpä jälkimmäisen synttärisankarin (eli minun) yllätyksen pilaamisen välttämiseksi käydään parhaillaan tiukkoja neuvotteluja siitä, milloin Petun lähettämät paketit oikein avataan.

Äidin postittama laatikko saapui alkuviikosta, mutta koska sen päälle ei kukaan ollut hoksannut kirjoittaa mitään päivämääriä tai avauskieltoja, revimme ja raastoimme sen luonnollisesti auki noin puolessa sekunnissa. Eihän me mitenkään oltais ikinä voitu arvata, että sisältö on tarkoitettu synttärilahjaksi. Ja koska sisältö oli myös jäänyt tyystin vaille lahjapaperointia, olemme jo nauttineet ensimmäisen useammasta salmiakkipussista hyvällä omallatunnolla. (Myös muut syötäväksi tarkoitetut herkut saivat osakseen huomattavaa arvostusta, vaikkei niitä sentään ihan vielä ole kaikkia syötykään.) Varsinainen synttärilahjaosuus taisi kuitenkin olla tämä hupaisa Viivi ja Wagner -pussilakanasetti, joka odottaa seuraavaa pesutupakeikkaa, jotta voimme ottaa sen käyttöön. Paitsi minun jättityynyni ei kyllä mahdu standardikokoiseen tyynyliinaan, mutta eiköhän me jotain keksitä.
Tänään illalla käytiin pitkästä aikaa oopperassa ja nähtiin se Sevillan parturi, jonka ”jatko-osa,” Figaron häät, käytiin katsomassa viime keväänä. Varsin hulvaton esitys tämäkin, ja itse pidin siitä vielä enemmän kuin Figaron häistä. Vähän meitä ihmetytti, miksi Houston Grand Opera päätti esittää nämä produktiot tässä ”väärässä” järjestyksessä, mutta eipä noista kumpikaan siitä mitenkään kärsinyt. Meneillään on muuten varsin kiinnostava oopperakausi, meillä on jo liput ensi kuulle yhteen toiseen oopperaan, ja vuodenvaihteen jälkeen esityksessä on vähintään yksi ihan pakollinen teos. Mutta niistä lisää sitten myöhemmin.

5 kommenttia:

rauni kirjoitti...

Se oli tosiaankin koko paketti tarkoitettu synttärilahjoiksi,mutta en huomannut laittaa rajoituksia avaamiseen. No ei haittaa vaikka sen avasikin etukäteen.
Sirpa bongasi sen hauskan pussilakanasetin meidän yhteiseen pakettiin.
Me ei mitenkään tarkoiteta, että Ville olisi "sikamainen" ei lainkaan.
Muuten se oli niin hupaisa, sinä kun et rakasta tiskausta, mutta uimista kyllä.
Alunperin sitä ei erikseen paketoitu painorajoitusten takia, sitten ilmeni että pakettina painoa saa olla enemmän. En tullut niitä erkseen pakaeeksi kuitenkaan.
Seuraavaan pakettiin se kyllä voi kostautua, odottakaa vain.;)

Andy kirjoitti...

Mihin te olisitte sen oikein paketoineet jos se olisi kovasti vaikuttanut painoon..? Mutta ei haittaa mitään, koska jos kerta yhteisistä lahjoista on kyse, niin mikä tahansa päivä on toiselle kuitenkin "väärä." ;)

rauni kirjoitti...

Siihen kahteen kiloon ei ollut kuin 10g tilaa ja paljon sisältöä oli lisätty jälkeen alkuperäisen suunnitelman.

marketta kirjoitti...

Niinpä niin, harkitsemattomasti unohdin erikseen asettaa rajoituksia Tarjan pakettiin. Rajoitus tulee nyt sitten tässä, eli mikäli tuo saapuu ennen oikeaa synttäripäivää, se on laitettava siististi syrjään odottelemaan !

Andy kirjoitti...

rauni: :)

marketta: "Blogikommenttinne vastaanotossa on tapahtunut häiriö. Valitettavasti kommentin sisältö ei ole luettavissa." ;)

(Ok, ok, odotetaan sitten oikeaa päivää...)