tiistai 14. joulukuuta 2010

Eilinen

Aloitin eilisen päivän hakemalla Starbucksista valtavan kokoisen kahvin ja jatkoin paketoimalla sen voimalla lähes kaikki joululahjat. Olisin paketoinut ihan kaikki, mutta paperi loppui viime metreillä täpärästi kesken ja yhdestä lahjasta puuttuu vielä ihan pieni lisäosa. Korjataan tilanne tänään, niin saadaan projekti päätökseen hyvissä ajoin ennen kuin paketit pitää ensi viikonloppuna tunkea matkalaukkuun ja siirtää toiselle mantereelle operaatiossa, jonka jäljiltä ne ei kyllä oo enää yhtään niin nättejä kuin mitä nyt.
Illalla me mentiin Reliant Stadiumille katsomaan todennäköisesti viimeistä kertaa Texansien peliä. Kotipelejä olisi vielä yksi jäljellä, mutta me ei olla silloin vielä kotiuduttu joululomalta, joten annettiin liput Villen työkaverille. Tunnelma oli haikea, kyllä minä mieluusti istuisin katsomossa peliaikaan vastaisuudessakin. Viimeisen pelin kunniaksi toivottiin hartaasti huippupeliä ja voittoa, mutta sen sijaan pojat tarjosivat ihan ennätyksellisen surkean suorituksen, ainakin alkuun. Tuttuun tapaansa joukkue kuitenkin ryhdistäytyi pelin jälkimmäisellä puolikkaalla ja nousi huomattavasta tappioasemasta taistoon, tasoittaen pelin kun kellossa oli jäljellä 21 sekuntia. Stadionin katsomossa ei ole vielä ikinä ollut niin kovaa meteliä kuin eilen, kun tasoitus tuli ja jatkoaika alkoi.
Eilinen oli Battle Red Day ja 45 000 ensimmäistä paikalle saapunutta sai paidat.

Huonostihan siinä sit lopulta kävi, kun meidän pelinrakentaja heitti vähän epäonnisesti ja Baltimore Ravensit sai napattua pallon ja tehtyä touchdownin. Maailman parhaasta fiiliksestä maailman huonoimpaan noin kahdessa minuutissa, sellaista on ollut Texans-fanin elämä tällä kaudella jo monta kertaa. Meidän joukkue on ihan valtavan hyvä tulemaan takaa jo toivottomalta näyttävästä tilanteesta ja melkein voittamaan. Jos me vaan saatais pudotettua tuo melkein pois tuosta, tai vaihtoehtoisesti onnistuttais vaikka pelaamaan jo ensimmäisellä puolikkaalla vähän paremmin ettei tarttis aina jahdata lopussa, niin voitais yltää vaikka mihin. Aina on ensi vuosi.

2 kommenttia:

rauni kirjoitti...

Toivotaan..,toivotaan..., toivotaan, että uusi vuosi tuo uudet kuviot myös Texanseille.

Andy kirjoitti...

Super Bowl 2012! ;)